Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir´in Canbey´i seçim çalışmalarına hızlı girdi

Balıkesir´in Canbey´i seçim çalışmalarına hızlı girdi

AK Parti´den 1 Kasım´da yapılacak Milletvekilliği seçiminde yeniden aday olan ve Balıkesir´in Canbey´i olarak hafızalarda yer edinen Mustafa Canbey, bayramda İvrindili hemşerilerinden büyük ilgi görürken...

AK Parti´den 1 Kasım´da yapılacak Milletvekilliği seçiminde yeniden aday olan ve Balıkesir´in Canbey´i olarak hafızalarda yer edinen Mustafa Canbey, bayramda İvrindili hemşerilerinden büyük ilgi görürken, bayram süresince partisinin düzenlediği bayramlaşma programlarına katıldı. Çalışmalara İvrindi´den başladı
AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mustafa Canbey, Kurban Bayramı´nda durmak bilmedi.
İvrindi´de hemşerileri ile bayramlaşarak bayram kutlamalarına başlayan AK Parti´nin 5.sıra adayı Canbey, bayram süresince partisinin düzenlediği bayramlaşma törenlerine katıldığı gibi halk ziyaretlerinde de bulundu.
Canbey, katıldığı törenlerde duygularını şöyle dile getirdi: "Bu toprakları kardeşlik ile mayalayanlara selam olsun. Hasan Basri Çantay´a, Seyit Onbaşı´ya İmam Birgivi´ye Selam Olsun. Dost biriktirmeye Bayram-ı Bayram etmeye devam ediyoruz."
Canbey, Havran´daki bayram-laşmada
AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Canbey AK Parti Havran Ilçe Teşkilatı´nın düzenlediği bayramlaşma törenine de milletvekilleri ve milletvekili adayları ile birlikte katılarak ilçe halkı ve partilileri ile bayramlaştı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false