Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir´in AK Partili Belediye Başkanları Ankara´da

Balıkesir´in AK Partili Belediye Başkanları Ankara´da

Balıkesir İline bağlı ilçelerin AK Partili Belediye Başkanları Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile birlikte Ankara´ya gittiler.

Balıkesir İline bağlı ilçelerin AK Partili Belediye Başkanları Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile birlikte Ankara´ya gittiler.
Ankara´ya giden belediye başkanları arasında Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar´da yer aldı.
Ankara ziyaretini fırsat bilen Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, bir araya geldikleri Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım´a ilçesiyle ilgili hazırladığı projeleri Başbakan Yıldırım´a anlatma imkanı buldu.
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım´ın başkanlığında gerçekleştirilen 115. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ilçe belediye başkanları ile birlikte Ankara´da bir dizi ziyarette bulundu.
İlk olarak Başbakan Yıldırım´ı AK Parti Genel Merkezi´nde ziyaret eden Başkan Uğur ve ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi´nin projeleri ile yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada; heyette yer alan başta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur olmak üzere ilçe belediye başkanlarının ilçelerini ilgilendiren projeler hakkında Başbakan Yıldırım´a bilgi aktardıklarını bildirdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´un organizasyonun da gerçekleşen Ankara ziyaretinde; Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Burhahiye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ile Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan hazır bulundu.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan´ın da yalnız bırakmadığı Balıkesir heyeti, Ankara temasları kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Balıkesir´li hemşerimiz Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Ali Lapanta ve ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı ziyaret edilerek, Balıkesir´de yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli