Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Balıkesirde Kaymakamlar toplantısı yapıldı

Balıkesirde Kaymakamlar toplantısı yapıldı

Balıkesir Valisi Ahmet Turhanın başkanlığında, Balıkesire bağlı tüm ilçelerin kaymakamları bir araya geldi.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan`ın başkanlığında, Balıkesir`e bağlı tüm ilçelerin kaymakamları bir araya geldi.
Geçtiğimiz Salı günü Balıkesir Özmerkez İş Hanı Karesi Salonu`nda yapılan toplantıda, Balıkesir`e kazandırılacak ve hayata geçirilmesi planlanan konular görüşüldü.
Turhan, görüşülen konular üzerinde gereken tüm çalışmalarla ilgili kaymakamlara talimatlar verdi.
Toplantıda alınan kararların Balıkesir için çok önemli olduğunu vurgulayan Turhan, Balıkesir`de yapılacak çok işin bulunduğunu ifade etti.
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan`ın, 18 ilçenin kaymakamlarıyla bir araya geldiği toplantıda Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`da hazır bulundu. Kaymakamlar Toplantısına vali yardımcıları da katıldı.
Vali Ahmet Turhan`ın başkanlık ettiği Kaymakamlar Toplantısında İlin yatırımlarının görüşüldüğü, Vali Turhan`ın ilçelerdeki çalışmalarla ilgili Kaymakamlara talimatlar verdiği bildirildi. 
Yatırım projelerinin hayata geçirilmesi ile ilgili Kaymakamlardan ve Özel İdare yetkililerinden bilgiler alan Vali Turhan, Kaymakamlardan çalışmaları daha çabuk bir şekilde tamamlamalarını istediği ve, "Hızlanın" talimatı verdiği bildirildi. Vali Ahmet Turhan, toplantının ardından kaymakamlarla akşam tanışma yemeğinde bir araya gelerek sohbet etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu