Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesirde CHPli Akın rüzgarı…

Balıkesirde CHPli Akın rüzgarı…

14 Haziran 2011 tarihinde yapılan genel seçimlerde CHPden Balıkesir Milletvekili Adayı olan Ahmet Akın, Balikesirin ilçelerini bayram boyunca dolaştı.

14 Haziran 2011 tarihinde yapılan genel seçimlerde CHP`den Balıkesir Milletvekili Adayı olan Ahmet Akın, Balikesir`in ilçelerini bayram boyunca dolaştı.
2011 Genel Seçimlerinde CHP den Balıkesir`de 4.sıra milletvekili adayı olan Ahmet Akın, Ramazan Bayramı süresinde tüm ilçeleri ve bazı köyleri gezerek hemşerileri ile bayramlaştı.
Akın, Bayramın 1. günü; Balıkesir Merkez-Edremit Merkez-Güre-Altınoluk-Akçay-Havran-Zeytinli-Burhaniye-Ayvalık,  2.Günü:Gönen-Bandırma-Manyas-Edincik-Susurluk-Erdek, 3.Günü: Dursunbey merkez ve Göğü Köyü-Dereköy-Aşayağcılar Köyü-Sağırlar Köyü-Yassıören-Çanakçı Köyü ve Çınarlı Köyü -Kepsut Merkez ve Tekeışıklar Köyü nü ziyaret etti ve gecesinde de Tekeışıklar köyünde Düğüne katıldı.
Akın, gittiği her yerde coşku ile karşılandı. Seçimlerin ertesinde çalışmalarına devam eden Akın, aynı bu şekilde çalışmalarına ve ziyaretlerine devam edeceğini belirtti. Ziyaretleri esnasında köylerde yaşayan hemşerilerine çeşitli hediyeler dağıtan Akın aynı zamanda çocukları da sevindirdi.
Ziyaret sonunda gördüklerini basın mensuplarıyla paylaşan Akın, köylü perişan kan ağlıyor, halkımız çok zor durumda bizler onların umutlarıyız ve asla onları yalnız bırakmayacağız sözü verdi.
İktidarın yanlış tarım politikalarının köylüyü bitirdiğini söyleyen Akın, Angus ithalinden sonra şimdide saman ithali başladı, gerekli cevabı halkımız sandıkta verecektir dedi.
Basın mensuplarının terör hakkında yönelttiği soruları da yanıtlayan Akın, şu an birliktelik zamanıdır. Genel başkanımızın çağrısına kulak vermeyen AKP ve MHP tarihi bir hata yapmıştır. Mecliste bir araya gelip birlikteliğimiz ve kararlılığımızı teröre karşı göstermek ve mutabakat ile hareket etmeleri gerekirdi. Fakat halkımız her şeyin farkında bizler buradayız ve halkımızla beraber kol kolayız şeklinde konuştu.
Milletvekili seçilemediği halde neden bu kadar yoğun çalışıyorsunuz sorusuna ise Akın şu yanıtı verdi: "Ben kendimi Balıkesir`e ve ülkeme adadım. Seçilemesem de sonuna kadar çalışmak için söz vermiştim. Halkımız ile iç içe olmak beni son derece mutlu ediyor."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false