Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Balıkesirde aile boyu Taekwonda sporu

Balıkesirde aile boyu Taekwonda sporu

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Taekwondo Antrenörü olarak görev yapan Ali İlgün yaptığı çalışma ile bir ilke imza attı.

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü`nde Taekwondo Antrenörü olarak görev yapan Ali İlgün yaptığı çalışma ile bir ilke imza attı. 
Taekwondo sporuna gönül veren küçüklerimize aile bireyleri ile birlikte taekwondo antrenmanı yaptıran İlgün, bu uygulama ülkemizde bir ilk dedi.
Özellikle Hava Üssü personelinden oluşan aileler yapılan bu uygulamadan çok memnun olduklarını dile getirdiler. 
Aynı zamanda Karesi Taekwondo Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü de olan Ali İlgün, bu çalışma sayesinde aileler çocuklarının yaptığı bu sporu daha yakından tanıyabilecekler, çalışma ortamlarını ve şartlarını görebilecekler, her şeyden önemlisi aileler çocukları ile birlikte spor yaparak sosyal bir aktivitenin içinde olmalarının yanısıra onlarla oynayarak zamanı birlikte geçirmeleri sağlanacağından bu durumun çocuğun gelişimine de " katkısı olacağı düşünülmektedir. Çalışmaların Gençlik merkezindeki salonlarda devam ettiğini söyleyen İlgün, spora gönül vermiş herkesi Gençlik Merkezimize bekliyoruz  diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli