Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Balıkesirde 4 belediye başkanı da AKPli oldu

Balıkesirde 4 belediye başkanı da AKPli oldu

Balıkesire bağlı dört beldenin belediye başkanları da AK Partiye katıldı.

Balıkesir`e bağlı dört beldenin belediye başkanları da AK Partiye katıldı.
Balıkesir`e bağlı Kocaavşar, Ilıca, Büyükdere, Yaylabayır belediye başkanlarının AK Partiye katılımları için Ankara`da mecliste tören düzenlendi.
Balıkesir Merkez Kocaavşar Belde Belediye Başkanı Keskin Gezen, Balya Ilıca Belde Belediye Başkanı Mustafa Tepeli,  Havran Büyükdere Belde Belediye Başkanı Hüseyin Asarlı,  Sındırgı Yaylabayır Belde Belediye Başkanı Mehmet Zengin`in AK partiye katılımları için düzenlenen tören öncesi, AKP Genel Merkezinde AKP Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Edip Uğur tarafından yemek ikramında bulunuldu.
Yemeğin ardından TBMM de AK Parti grup toplantısına katılan belediye başkanlarının parti rozetleri Başbakan Erdoğan tarafından takıldı.
Çiçeği burnunda yeni AKP`li başkanlar yaptıkları açıklamada, AK Partiye katılmaktan dolayı çok mutlu olduklarını bu fırsatı kendilerine tanıyan Balıkesir Milletvekillerine, il başkanı ve ilçe başkanlarına teşekkür etti.
AKP Balıkesir Milletvekili Ali Aydınloğlu ise, "Bu geçişle birlikte Balıkesir`de AK partiye Milliyetçi muhafazakar tabandan gelen belediye başkanları ve halkın her geçen gün partiye ilgi alaka ve teveccühlerinin arttığını öne sürdü.
2014 mahalli seçimlerinin Balıkesir ilimize getireceği olağan üstü avantajları ile birlikte seçmenin ilgisinin daha da artacağını kaydeden Aydınlıoğlu, "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iki yeni kurulacak Balıkesir merkez ilçeleri ile birlikte başta Edremit olmak üzere Belediyelerin % 90`nını kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Balıkesir Büyükşehir olmanın getireceği avantajlarla birlikte hızla gelişerek, sorunlarını bitirmiş Türkiye`nin gözbebeği bir büyükşehir olacaktır."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli