Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Balıkesirde 38 yeni il futbol hakemi

Balıkesirde 38 yeni il futbol hakemi

Balıkesir bölgesine 38 yeni il futbol hakemi daha katıldı. Herkes İçin Futbol(HİF) kategorisinden hakemliğe başlayan 38 hakemin il kokardı takmaya hak kazandığını belirten Balıkesir İl Futbol Hakem Kurulu Başkanı Gültekin Durmaz, genç hakemleri kutla

Balıkesir bölgesine 38 yeni il futbol hakemi daha katıldı. Herkes İçin Futbol(HİF) kategorisinden hakemliğe başlayan 38 hakemin il kokardı takmaya hak kazandığını belirten Balıkesir İl Futbol Hakem Kurulu Başkanı Gültekin Durmaz, genç hakemleri kutladı. Bu arada, Balıkesir bölgesinde görev yapan hakem ve gözlemciler için nisan ayı ve sezonun son il eğitim semineri de Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu`nda gerçekleşti. Seminerde, il eğitimcisi Akın Senger, ülkemiz ve Avrupa liglerinden görüntüler eşliğinde bilgiler verip, değerlendirmelerde bulundu. Seminerden önce Balıkesir İl Futbol Hakem Kurulu Başkan Vekili Ömer Munis, önümüzdeki sezonda görev alacak futbol hakemleri için atletik testlerin 8-9 Mayıs, yazılı kural sınavının ise 10 Mayıs 2013 tarihlerinde yapılacağını belirtti.
Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği Balıkesir Şubesi`nin hakem ve gözlemciler için düzenlediği Ayvalık tekne gezisi ise 9 Haziran 2013 tarihinde gerçekleşecek.
Önder balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı