Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir’de 1. Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi gerçekleştirildi

Balıkesir’de 1. Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi gerçekleştirildi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Kent Konseyi işbirliğinde “1. Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi” düzenlendi. Yoğun ilgiyle gerçekleşen zirvede; teknolojiden girişimciliğe, Metaverse dünyasından yapay zekâya, spor dünyas

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Kent Konseyi işbirliğinde “1. Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi” düzenlendi. Yoğun ilgiyle gerçekleşen zirvede; teknolojiden girişimciliğe, Metaverse dünyasından yapay zekâya, spor dünyasında kariyerden tarım girişimine kadar alanında uzman konuşmacılar gençlerle buluştu. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bir yandan gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini sağlıklı bir şekilde sürdürmesi için çalışmalarını gerçekleştirirken diğer yandan da kariyer hayatlarını doğru yönlendirebilmelerini sağlamak amacıyla girişimcilik konusunda alanında uzman kişilerle bir araya getirdi. 
Avlu Kongre Merkezi’nde, Balıkesir Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğinde “1. Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi” gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi “Ontalks” adı altında; teknolojiden girişimciliğe, Metaverse dünyasından yapay zekâya, spor dünyasında kariyerden tarım girişimine kadar alanında uzman konuşmacıları gençlerle buluşturdu. 
Zirvede; “Kim milyoner Olmak İster?” programının yapımcısı Mehmet Çam “Hayat Bize Milyonluk Sorular Soruyor” temalı söyleşisiyle, Metaverse Girişimcisi ve CEO Burak Soylu “Metaverse Dünyası ve Kariyer Fırsatları” temalı söyleşisiyle, Kadın Girişimci ve CEO Oya Zingal “Tarım Girişimi” temalı söyleşisiyle, Girişimci Yazar Ömer Ekinci “Girişimcilik Ama Ne Zaman?” temalı söyleşisiyle, Arge Mühendisi Hümeyra Demircioğlu “Yapay Zekâ ve Kariyerde Kadın Ruhu” temalı söyleşisiyle, Avrupa Birliği Türkiye Spor Elçisi Ozan Karakuş “Spor Dünyasında Kariyer” temalı söyleşisiyle, Dizayn VIP Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç “Kariyer Hikâyeleri” temalı söyleşisiyle, Yazılım Uzmanı Cihan Kızılaslan “Teknoloji” temalı söyleşisiyle ve Akademisyen ve İş İnsanı Nurullah Mahmut Dündar “Teknolojik Girişimler” temalı söyleşisiyle tecrübelerini gençlere aktardı. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı