Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkesir´de üretken belediyelerde var!

Balıkesir´de üretken belediyelerde var!

Dursunbey Belediyesi taştan para çıkarıyor.

"Kendi kaynağını kendi üreten belediye" sloganı ile yola çıkan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, taş kırma tesisi (konkasör) ile belediye´ye önemli derecede gelir elde ettirdiklerini söyledi.
Dursunbey Belediyesi, mevcut taş kırma tesisi yanına 2 milyonluk yatırım ile yeni bir tesis daha ekleyerek hizmete açtı. Yeni tesis ile birlikte üretim kapasitesi 3 kat daha artarken, Dursunbey ilçesi Selimağa Mahallesi´nde bulunan ve Dursunbey Belediyesi´ne önemli miktarda gelir elde ettiren taş kırma tesisi gelirleri vatandaşlara hizmet olarak dönüyor.
Belediyelerin köy yolları ve parke taşı döşeme işlemlerinde kullandığı malzemeyi üreten eski tesisin yanında kurulan yeni tesis ile üretimde artış sağlanacağı gibi üretilecek olan malzeme de farklı alanlarda kullanılacak.
Tesiste inceleme yapan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan "Kendi kaynağını kendi üreten belediye" sloganı ile yola çıktıklarını ve bununla her daim övündüklerini söyledi.
Güneş Enerji Santrali ve Konkasör tesislerinin belediye´ye gelir kapısı olduğunu kaydeden Başkan Bahçavan, tesisin yenilendikten sonra kapasitesinin de arttığını bildirdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli