Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir´de seçim güvenliği toplantısı

Balıkesir´de seçim güvenliği toplantısı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan "Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi "dolayısıyla düzenlenen seçim güvenliği toplantısında, vali yardımcıları ve kaymakamlarla bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir´de seçimlerin huzur içerisinde yapılması amacıyla yapılacak olan çalışmaları, karşılıklı olarak değerlendirmek, görüş alışverişinde bulunmak, sorun ve önerileri dinlemek amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini ifade etti.
24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzur ve güven ortamı içinde yapılması için her türlü tedbirin alınacağını belirten Vali Yazıcı, "Seçim sandığı, demokrasinin namusudur. Bunun güvenliği bizlere ve sizlere emanettir. Demokrasimize daha da güç katacak olan seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Serdar Bayraktar tarafından yapılan sunumlarda da genel olarak seçim süreci ile ilgili mevzuat, seçim takvimi, seçim sürecindeki yetkili birimler ve seçim propaganda çalışmalarında uyulması gereken yasal sorumluluklara değinildi.
Toplantı, gündem maddeleri üzerinde yapılan karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false