Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkesir´de motosiklet çalan çete çökertildi

Balıkesir´de motosiklet çalan çete çökertildi

Balıkesir İli Edremit İlçesi´nde motosikletlere dadanan hırsızlık çetesi sonunda yakayı ele verdi.

Balıkesir İli Edremit İlçesi´nde motosikletlere dadanan hırsızlık çetesi sonunda yakayı ele verdi.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Edremit Altınoluk Mahallesi ve çevresinde meydana gelen faili meçhul "Motosiklet Hırsızlığı" olaylarının aydınlatılmasına yönelik oluşturulan özel ekip, başlattığı çalışmalar, araştırmalar, alınan tanık beyanları, yaptırılan teşhisler ve kamera incelemeleri sonucunda düzenlediği operasyonla motosiklet hırsızlığına karışan 2 zanlıdan birini yakaladı.
15 Kasım 2018 tarihinde Altınoluk-Şahindere Mahallesi Dumlupınar ve Doğa caddesinde 2 adet, 20 Kasım 2018 tarihinde Altınoluk-Şahindere Mahallesi Çamlıbahçe ve Mimar Sinan caddelerinde 2 adet , 3 Aralık 2018 tarihinde Altınoluk-Şahindere Mahallesi Çamlıbahçe caddesinde 1 adet, 6 Aralık 2018 tarihinde Altınoluk Mahallesi Tekçam caddesinde 1 adet olmak üzere toplam 6 faili meçhul "Motosiklet Hırsızlığı" olayının, faillerinin C.D. ve M.D. isimli şahıslar olduğu belirlenirken, olay şüphelilerinden M.D.nin ise 3 ayrı "Motosiklet Hırsızlığı" suçundan suç kaydı olduğu öğrenildi. Düzenlenen operasyonla yakalanan M.D. isimli şüpheli gözaltına alınırken, C.D. isimli şüpheliyi yakalama çalışması başlatıldı.
Adli makamların talimatıyla bu olayla ilgili olarak M.D. ve C.D. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli