Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir´de ?kentsel dönüşüm? tartışılacak

Balıkesir´de ?kentsel dönüşüm? tartışılacak

Deprem riski taşıdığı için buna bağlı olarak niteliksiz konut stokuna sahip bulunan ülkemizi çok yakından ilgilendiren ?Her yönüyle kentsel dönüşüm zirvesi?, 22 Ekim 2015 Perşembe günü Balıkesir´de yapılacak.

Deprem riski taşıdığı için buna bağlı olarak niteliksiz konut stokuna sahip bulunan ülkemizi çok yakından ilgilendiren ?Her yönüyle kentsel dönüşüm zirvesi?, 22 Ekim 2015 Perşembe günü Balıkesir´de yapılacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Ticaret Odası, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği ve TÜBİTAK MAM gibi kurumların desteklediği Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından organize edilecek zirveye akademisyenler, üst düzey bürokratlar, belediye başkanları ve sektörün dev firmalarının temsilcileri konuşmacı olarak katılacak.
Gelecek 20 yıl içinde ekonomimizin lokomotifi olması beklenen kentsel dönüşümün kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla düzenlenecek olan etkinliğin son oturumunda, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı da konuşacak. Balkonuk Center´de, ?Gelecek nesiller için yapacak çok şeyimiz var? sloganıyla, saat 09.30´da açış konuşmalarıyla başlayacak olan etkinliğin son oturumu, 15.15´te gerçekleşecek. Kentsel Strateji Kurucu Ortağı Faruk Göksu´nun başkanlığında yapılacak son oturumda sırasıyla Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı, Mimar Şerafettin Engüdar, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Abdullah Yenigün ve ENSPD Kurucu Ortağı Caner Bingöl, düşüncelerini açıklayacak.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false