Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkesir´de Genç Yönetmen arayışı

Balıkesir´de Genç Yönetmen arayışı

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen ?Anne Baba Sevgisi? Temalı Kısa Film Yarışması 6 Ocak 2017 tarihi itibariyle başladı.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaöğretim Hizmetleri Birimi tarafından, Ortaöğretim kurumlarında eğitim gören öğrencilerimizin, başka hiçbir sevginin daha üstün olmadığı, varlığımıza sebep olan anne ve babalarımıza gösterilmesi gereken sevginin öğrencilerimizdeki farkındalığın artırılmasına katkıda bulunmak amacıyla ilimiz geneli resmi/özel ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen ?Anne Baba Sevgisi? temalı kısa film yarışması düzenlendi.
Son Başvuru 21 Nisan 2017
Başvuruların 6 Ocak 2017- 21 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirileceği yarışmanın 21 Nisan 2017 tarihinde okul birincisi, 25 Nisan 2017 tarihinde de ilçe birincisi seçimi yapılacak olup sonuçlar 28 Nisan 2017 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünün resmi web sitesinde açıklanacak ve okullara resmi yazı ile de bildirilecek,
3 Mayıs 2017 tarihindeki ?Anne Baba Sevgisi? Temalı Kısa Film Yarışması ödül töreninde Birinci 500 TL, İkinci 400 TL, Üçüncü 300 TL para ödülü kazanacaktır.
?Anne baba Sevgisi? temalı kısa film yarışması katılım şartları: ?Yarışma Hazırlık, 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri arasında gerçekleşecektir. Filmler jenerik dahil 10 dakikayı geçmemelidir. Filmler kurmaca, animasyon ve belgesel türünde olabilir. Yarışmaya katılan filmlerde kullanılan müzik eserlerinin telif hakkı sahipleri, filmin sonunda belirtilmelidir. Filmde kullanılan, yazılı ve görsel öğeler, öğrencilerin eğitim görmekte olduğu okulu temsil edeceğinden konu ile alakalı olup genel ahlak kuralları dışına çıkmamalıdır. Her katılımcı, en fazla 1 tane kısa film ile yarışmaya katılabilir. Yarışmaya katılacak katılımcının kısa film ile birlikte Adı-Soyadı, TC Kimlik Numarası, Telefon Numarası ve varsa e-posta adresini de iletmesi gerekmektedir. Yarışma ile ilgili kısa filmler İl Milli Eğitim Ortaöğretim Hizmetleri Birimine elden teslim edilecektir. Kısa filmler, konuyu tam ve net bir şekilde anlatmalı, akılda kalıcı olmalı, yalın ve anlaşılır olmalıdır. Yarışmaya katılan kısa filmin orijinal olması, ilk defa dile getiriliyor olması ve herhangi bir şekilde daha önce kullanılmamış olması gerekmektedir. Kısa filmin sinopsisi ve senaryosu Word dosyasında verdana yazı karakteri ve 12 punto yazı ile hazırlanmış olarak dosyada gönderilecektir. Konu ile ilgili daha geniş bilgi iletişim kısmında belirtilmiş olan telefon numarasından alınabilir, Oluşturulacak jürice yarışmada ilk üç seçilecektir. Yarışmaya katılan tüm kısa filmlerin kullanım hakkı Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ait olacaktır.?
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli