Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Balıkesir´de Demokrasi Nöbeti´ne ara verildi

Balıkesir´de Demokrasi Nöbeti´ne ara verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın "İkinci bir emre kadar meydanlardan çekilmiyoruz" açıklamasıyla devam eden demokrasi nöbetleri Çarşamba günü gecesi sona erdi.

Demokrasi Nöbeti, Balıkesir´de Milli İrade Meydanı´nda toplanan vatandaşlarla ara verildi.
Demokrasi nöbetinin son gününe katılım oldukça fazla olurken, Milli İrade Meydanını dolduran halk, hep bir ağızdan slogan atarak çalınan şarkılara eşlik ederek, ellerindeki Ay yıldızlı bayraklarıyla son kez kalkışmaya olan tepkilerini dile getirdi. Vatandaşlar çeşitli pankartlarla meydandaki son nöbete katılırken, tekbirler getirildi. Koro halinde idam isteriz nidalarının atıldığı son demokrasi nöbetine katılımın yoğunluğu gözlerden kaçmadı.
Demokrasi Nöbeti´nin son gününde Balıkesir Büyükşehir belediyesi tarafından kurulan dev ekrandan vatandaşlar Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Ankara Beştepe´de düzenlenen Demokrasi Nöbeti´ndeki konuşmalarını dinledi. Sık sık alkış ve tezahüratların yükseldiği meydanda canlı bağlantı ardından Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı birer konuşma yaparak vatandaşlara teşekkür ettiler.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli