Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir´de 23 Nisan sürprizi

Balıkesir´de 23 Nisan sürprizi

Balıkesir´de 23 Nisan törenlerini takip etmek için Atatürk Anıtı´na gelen basın mensupları bir sürprizle karşılaştı.

Balıkesir´de 23 Nisan törenlerini takip etmek için Atatürk Anıtı´na gelen basın mensupları bir sürprizle karşılaştı.
Valiliğe ait makam aracının yanaşması ile mikrofon ve fotoğraf makinelerini hazırlayan basın mensupları, araçtan Vali Ersin Yazıcı yerine ortaokul öğrencisi Kaan Durul´un inmesi ile büyük şaşkınlık yaşadı.
Balıkesir´de 23 Nisan kutlamaları sürprizi de beraberinde getirdi. Atatürk Anıtı´nda çelenk koyma töreni ile başlayan kutlamalarda açıklama yapması beklenen Vali Ersin Yazıcı, makam aracı ile ortaokul öğrencisi Kaan Durul´u tören alanına gönderdi. Makam aracının kapısının açılması ile gazetecilerin mikrofonlarını uzattığı Mehmet Azman Çavuş Ortaokulu öğrencisi Kaan Durul, herkesin 23 Nisan Bayramı´nı kutladı. Durul, "Bugün burada olmaktan gurur duyuyorum. Göğsümdeki Türk bayrağını taşımaktan gurur duyuyorum. 23 Nisan Çocuk Bayramı bütün dünyaya kutlu olsun." dedi.
Kaan´ın ardından Vali Ersin Yazıcı da açıklamalarda bulundu. Vali Yazıcı, "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı?mız kutlu olsun. Biz de bugün Kaan´a görevi devrettik. Kutlamalardan sonra makama da geçeceğiz. Bugün Balıkesir´i Kaan yönetecek. Kaan´a güveniyoruz. Biz zaten çocuklarımıza ve gençliğimize güveniyoruz. Cumhuriyet ve demokrasi bu gençlerin ellerinde yükselecek. Tüm yurttaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk´e tüm dünya çocuklarına bu bayramı armağan ettiği için de şükranlarımı sunuyorum." şeklinde konuştu.
Vali Ersin Yazıcı, "Sabah kalktım evden çıktım. Kaan beni bekliyor. ´Bugün ben valiyim´ dedi. Yapacak bir şey yok. ´Hayırlı olsun´ dedim. Buraya geldik." dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Balıkesir Nisan sürprizi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı