Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir ve ilçeleri yeni spor tesisleri ile donatılıyor

Balıkesir ve ilçeleri yeni spor tesisleri ile donatılıyor

Gençli ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Bandırma, Manyas ve Gönen ilçelerinde yapımı tamamlanan ve devam eden gençlik ve spor yatırımlarını inceledi.

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Manyas ilçesinde bulunan Manyas yeni Gençlik Merkezi ile Spor Salonu’nu ziyaret ederek çevre düzenlemesi ve bakım çalışmalarının devam ettiği alanda incelemelerde bulundu. Manyas Gençlik Merkezi’nde kulüp ve akademi çalışmalarını sürdüren gençlerle görüşerek bir süre sohbet eden Özalp, gençleri önemsediğini belirterek yeni etkinlikleri ve gençler için yararlı tüm faaliyetleri her zaman desteklediklerini söyledi. 
Yapımı devam eden Gönen ilçesi Karşıyaka Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası'nda da incelemelerde bulunan Özalp, tribün, soyunma odaları, zemin yapımı ve çevre düzenlemesi ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. 
Bandırma'da yapımı devam eden Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme havuzu inşaatında sürdürülen çalışmaları da yakından takip eden Özalp, “Yüzme havuzu inşaatımızın yapımı aralıksız sürüyor. Gençlik Merkezi ve yüzme havuzunun çocukların ve gençlerin ihtiyacına büyük ölçüde cevap vereceğini düşünüyorum.” dedi. Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı