Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir TÜMSİADtan KÜÇÜKSANa ziyaret

Balıkesir TÜMSİADtan KÜÇÜKSANa ziyaret

TÜMSİAD Balıkesir yönetim kurulunun KÜÇÜKSANı ziyareti, sivil toplum örgütlerinin sürekli dirsek teması içinde olması halinde kazananın Balıkesir olacağı kaydedildi.

TÜMSİAD Balıkesir yönetim kurulunun KÜÇÜKSAN`ı ziyareti, sivil toplum örgütlerinin sürekli dirsek teması içinde olması halinde kazananın Balıkesir olacağı kaydedildi.
Tüm Sanayici ve İşadamları (TÜMSİAD) Balıkesir Şubesi Başkanı Mümin Temel ve ekibinin KÜÇÜKSAN Başkanı Mustafa Çanakçı ve ekibini ziyarette sanayi sitesinin Balıkesir için ne kadar önemli olduğu vurgulandı.
Gerçekleşen ziyarette, sivil toplum örgütleri olarak KÜÇÜKSAN ve TÜMSİAD`ın ortak hareket etme kararı alındı.
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Mümin Temel ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Çanakçı`yı ziyaret ederek Balıkesir`in geleceğini tartıştılar.
Başkan Mustafa Çanakçı`nın yanı sıra çok sayıda yönetim kurulu üyesinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan TÜMSİAD Başkanı Mümin Temel, Balıkesir Merkez Küçük Sanayi Sitesi`nin Balıkesir için ne denli önemli bir unsur olduğunu işaret etti.
"Küçük Sanayi Sitesi`nde faaliyet gösteren binin üzerinde işyerimiz var. Bunların bir kısmı üretim üzerine faaliyet gösteren ve hatta ihracat yapan firmalarımız. Haliyle KÜÇÜKSAN esnafı Balıkesir`e katma değer anlamında büyük katkılar sağlamaktadır değerlendirmesinde bulunan TÜMSİAD Başkanı Temel, "Bu nedenle bu denli önemli bir sanayici kitlemize hizmet etmek çok önemlidir. Bu zorlu ve meşakkatli görevde Mustafa Çanakçı ve ekibine kolaylıklar ve başarılar diliyorum." dedi.
Küçük Sanayi Sitesi (KÜÇÜKSAN) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çanakçı ise, "Başkan Mümin Temel ve ekibine öncelikle nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onlar da en az bizler kadar zorlu bir görevi üstlenmiş durumdalar. Sanayici ve işadamlarını bir araya getirerek yeni projeler üretmenin gayreti içindeler. İşte bu noktada sivil toplum örgütlerinin birlikte hareket etmeleri, yapılan ziyaretlerde fikirlerini açıkça beyan etmeleri, hem bahse konu örgütler için hem de Balıkesir için son derece önemlidir. Bu yüzden bu tür görüşmeleri sıklıkla yapmanın peşinde olacağız." açıklamasında bulundu. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false