Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Balıkesir, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında

Balıkesir, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında

5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında İzmir Fuar Alanında düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansında Balıkesir Valiliği de yer aldı.

5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında İzmir Fuar Alanında düzenlenen "Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı"nda Balıkesir Valiliği de yer aldı.
Dünya ve ülkemiz turizminin nabzını tutan bu fuar TURSAB, Hannover-Messe İnternational İstanbul, İzfaş ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 7. kez organize edildi.
Fuarın açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Müsteşarı Özgür Özarslan, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzto Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, Mısır Turizm Konsolosu Ahmet Ali İsmail, THY Yurtiçi Pazarlama ve Satış Başkanı Halil İbrahim Polat, Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Alexander Kuhnelkatıldı. 
Katılımcıların konuşmalardan sonra fuarın açılışı gerçekleştirildi. Turizm Fuarında otel ve seyahat acentalarının yanı sıra uluslararası turizm otoriterleri, tur operatörleri, kalkınma ajansları, belediyeler, otel ekipmanları tedarikçileri, araba kiralama ve hava yolu şirketleri, Valilik ve İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri yer aldı.
Balıkesir standı zenginliği ile dikkat çekti
Balıkesir Valiliği Standında, Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, GMKA Ajansı, Edremit Belediyesi, Adrina Termal Otel, Obam Termal Otel, Entur Termal Otel, Güre Saruhan Termal Otel, Kertil Cam Kolonyaları ile Platin Kolonyaları yerini aldı.
Balıkesir standını Vali Yardımcısı Nusret Şahin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, Şube Müdürü Mahmut Demir, Güney Marmara Kalkınma Ajansından Serpil Yıldız, Şuayip Ünal ve görevli personeller temsil etti.
Balıkesir standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Müsteşarı Özgür Özarslan`a, Balıkesir`e özgü çeşitli hediyeler takdim edildi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli