Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Balıkesir sporun merkezine dönüştü

Balıkesir sporun merkezine dönüştü

Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası başladı.

Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası başladı. 
Ali Eren Demirezen Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası 65 ilden yüzlerce sporcunun katılımıyla Balıkesir'de başladı. 
Balıkesir Valiliği himayelerinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Türkiye Boks Federasyonunun faaliyet programında olan Milli Sporcu Ali Demirezen adına düzenlenen Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda düzenleniyor. 
İlk günü kıran kırana geçen müsabakaların yaşandığı şampiyonanın açılışına Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, MSÜ Kara Asb. MYO K. Tuğg. Mahmut Büyükcingi, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ali Yıldız,  İlçe belediye Başkanları, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Federasyon Başkanı Eyüp Gözgeç, çok sayıda antrenör, sporcu ve seyirci katıldı. 
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, açılışta yaptığı konuşmada “Bu önemli organizasyonu İlimizde gerçekleştiren Türkiye Boks Federasyonuna ve katkı sağlayan Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyor, bütün sporculara başarılar diliyorum.” dedi. 
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesir’de farkındalık oluşturan bu şampiyonanın, geleceğe yönelik yeni boksörlerin ve şampiyonların yetişmesi için güzel bir örnek olacağını kaydetti. 
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesirli bir demir yumruk adına düzenlenen ferdi boks şampiyonasında tüm sporculara başarılar diledi. 
Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, “Şampiyonada dereceye giren sporcuları kampa alıp 2024 hedefimiz olan Paris Olimpiyatları'na bu sporcularımızla yolumuza devam edeceğiz. Boks Federasyonun en önemli şampiyonası Büyük Erkekler Boks Şampiyonası'dır. Bunu da güzel bir şehirde yapıyoruz." dedi. 
Milli Boksör Ali Eren Demirezen’de, “Sporcularımızla emin adımlarla doğru yolda ilerliyoruz. Bu yolda bize destek olan yanımızda olan herkese teşekkür ediyor, dostluk içinde centilmence mücadelelerin süreceği bir şampiyona diliyorum.” dedi.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Balıkesir sporun merkezine dönüştü
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı