Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir Sanat Merkezi 4. yıl mezunlarını verdi

Balıkesir Sanat Merkezi 4. yıl mezunlarını verdi

Balıkesir Sanat Merkezi (BSM) nin en minik tiyatrocuları hafta sonu sahnedeydi

Balıkesir Sanat Merkezi (BSM) nin en minik tiyatrocuları hafta sonu sahnedeydi
4-7 yaş drama grubunun yıl sonu gösterisi geçtiğimiz Cumartesi yapıldı. 1 yıllık eğitim sürecinin sonunda yeteneklerini sergileyen minikler izleyicileri mest etti.
Eğitmenliğini ve yönetmenliğini Dilşat Tutukoğlu'nun yaptığı Sevimli Eşekcik ve Arkadaşları” adlı oyunu sergileyen öğrencilere oyun sonunda sertifikaları verildi.
Oyun oynamak isteyen eşekciğe yardım eden kahramanlarımız, seyircileri de oyuna katarak daha keyifli anlar yaşattı. Mutluluğu ve duygusal anları birlikte yaşayan veliler BSM ailesine bu güzel gösteri için  teşekkür etti.
BSM Genel Sanat Yönetmeni Onur Ayan Yaratıcı drama, doğaçlama, rol oynama, tiyatro ya da drama gibi tekniklerinden yararlanılarak, bir grup çalışması içinde, bireylerin bir yaşantıyı, bir olayı, bir fikri, kimi zaman bir soyut kavramı veya bir davranışı, eski bilişsel örüntülerin yeniden düzenlenmesi yoluyla gözlem, deneyim, duygu ve yaşantıların gözden geçirildiği ‘oyunsu' süreçlerde anlamlandırması, canlandırmasıdır. 4.yılımızı bitirdiğimiz bu sene 4-7 Yaş Drama Grubumuzun da ilk defa yıl sonunda bir gösteri sergilemesi bizi ayrıca mutlu etti.” dedi.
8-14 yaş drama grubu hazırlamış oldukları Yıldız Tarihi” adlı oyunlarıyla 20 Haziran Cuma akşamı 20:30'da seyirci karşısında olacak. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli