Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir protokolü bayramlaştı

Balıkesir protokolü bayramlaştı

Balıkesir’de bayramın 1. günü Valilikte düzenlenen bayramlaşma Balıkesir Valisi Mustafa Yaman’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.
Törene, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Garnizon ve Okullar Komutanı Tuğgeneral İshak Dayıoğlu, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, askeri ve yargı mensupları, siyasi partilerin temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları katıldı.
Protokol mensuplarının ve vatandaşın bayramını tebrik eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Valilikteki programın ardından eşi Nurgül Uğur, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Milletvekili Tülay Babuşçu ve protokol mensuplarıyla birlikte huzurevini ziyaret etti.
Huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayan Başkan Uğur, huzurevi ziyaretinin ardından Ayten Burhan Erdayı Sevgi Evi’ndeki çocuklarla bayramlaştı. Sevgi Evi’nden sonra Göğüs Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Uğur, bayramı hastanede yatarak geçiren hastalara geçmiş olsun dileğini ileterek, Kurban Bayramlarını kutladı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur son olarak 1994 yılında Van’da şehit olan Jandarma Astsubay Ufuk Asar’ın ailesini evinde ziyaret ederek şehit ailesinin bayramını kutladı.



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false