Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Balıkesir Kızılay Kan Merkezi ilçemizde

Balıkesir Kızılay Kan Merkezi ilçemizde

Türk Kızılayına bağlı Balıkesir Kızılay Kan Merkezi ekipleri ilçede. Balıkesir Kızılay Kan Merkezine ait mobil araçla kan toplayan görevliler gördükleri ilgiden oldukça memnun.

Türk Kızılay`ına bağlı Balıkesir Kızılay Kan Merkezi ekipleri ilçede.
Balıkesir Kızılay Kan Merkezi`ne ait mobil araçla kan toplayan görevliler gördükleri ilgiden oldukça memnun.
Erdek Cumhuriyet Meydanına park eden kan toplama TIR`ında, Balıkesir Kızılay Kan Merkezinde görevli bir doktor ile dört hemşire görev yapıyor.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın da destek verdiği kan toplama organizasyonuna, ilçemiz halkının yanı sıra tatilcilerinde kan verdikleri gözleniyor.
Geçtiğimiz aylarda da ilçede kan toplayan Balıkesir Kızılay Kan Merkezi görevlileri yaptığı açıklamada, Erdek halkının kan toplama kampanyasına yoğun ilgi gösterdiklerini ifade edip, yıllardır geldikleri ilçeden son derece memnun ayrıldıklarını kaydetti.

sami bilen
13.01.2015 12:46:12
kızılayın görevi sadece mesaj atıp kan toplamakmı acaba?15 gün önce kapanan yolda kalan insanlara ne gibi bir yardım ulaştırıldı.şaka geğil bu 45 saat kapanan yol gelmeyen yardımlar.öyle tv den palavra atmakla olmuyor bu işler. olayı yaşayan biri olarak kızılay ve diğere ekipler sınıfta kaldılar.çocuklarımız açlıktan donacaktılar.yardım sanıldığı gibi gelmedi.gelen afad ekipleri getirdikleri gıda yardımlarını insanların önüne köpeğe atar gibi attılar.karşıdan.karayollarının araçları tam bir fiyasko.özelleşmişler ilk sınavda çaktılar.kısacası kızılayın içinde olan bir kişi olarak bundan sonra kızılayı yaşamımdan çıkardım.lanet olsun

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false