Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir Katı Atık Projesi hızla yürüyor

Balıkesir Katı Atık Projesi hızla yürüyor

Balıkesirin Katı Atık Projesi Başkan Okun yakın takibinde Balıkesirin MHPli Belediye Başkanı İsmail Ok, yapımı devam eden Katı Atık Yönetimi Proje çalışmalarını yerinde inceledi.

Balıkesir`in Katı Atık Projesi Başkan Ok`un yakın takibinde
Balıkesir`in MHP`li Belediye Başkanı İsmail Ok, yapımı devam eden Katı Atık Yönetimi Proje çalışmalarını yerinde inceledi.
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesir Belediyesi`nin en önemli projelerinin başında gelen Katı Atık Yönetimi Projesi inşaat sahasında incelemelerde bulundu. 
Balıkesir Belediye Başkanı ve BAÇEYÖB Başkanı İsmail Ok, inceleme gezisinde, Savaştepe karayolu 1. kilometresinde bulunan ve geçtiğimiz Aralık ayında düzenlenen törenle temeli atılan Katı Atık Yönetimi Projesi`nin inşaat sahasında sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek ilgili firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Katı Atık Yönetimi Projesi`nin Balıkesir ve çevre ilçeler için oldukça önemli olduğunu belirten Başkan Ok, Balıkesir Belediyesi olarak, projeye büyük önem verdiklerini ve proje çalışmalarının büyük titizlilikle devam ettiğini söyledi. 
Yüklenici firma yetkilileri ise 2013 yılı yaz mevsimi sonunda projede ciddi anlamda yol kat etmiş olacaklarını belirtti. Proje çalışmalarının hızla ve sorunsuz devam etmesinde Balıkesir Belediyesi`nin projeye sahip çıkarak gerekli özenin gösterilmesi ve destek vermesinin büyük yer tuttuğunu belirtti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false