Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir İYİ Parti’de hedef en az 5 milletvekili

Balıkesir İYİ Parti’de hedef en az 5 milletvekili

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanı Op. Dr. Turhan Çömez, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, İl ve İlçe Yöneticileriyle İYİ Parti Kepsut, Bigadiç ve Sındırgı İlçe Teşkilatlarına hayırlı olsun ziyaretinde

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanı Op. Dr. Turhan Çömez, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, İl ve İlçe Yöneticileriyle İYİ Parti Kepsut, Bigadiç ve Sındırgı İlçe Teşkilatlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 
İlçe teşkilatlarından hem ekonomik hem siyasal durumla ilgili bilgiler alan Turhan Çömez, İlçe Başkanlarından arşivlerini sağlam tutmalarını istedi. 
İlçe Yöneticileri, yüksek enflasyon nedeniyle tarım ve hayvancılığın günbegün bittiğini, artan mazot, benzin, yem, gübre fiyatlarının çiftçinin belini büktüğünü, artık çiftçiliğin zararına yapıldığını, AK Parti’li belediyelerin, yerel yönetimin en büyük sorumluluğu olan şeffaflık ilkesinden uzaklaşmış olduğunu, ne halkla ne de STK temsilcileriyle istişare etmeden karar aldıklarını, halkın rahatı için değil rant için yapılan projelerden rahatsızlık duyulduğunu Turhan Çömez ile paylaştılar. 
Daha önce İYİ Parti’nin Bandırma, Gönen ve Susurluk Kongrelerinde dile getirdiği ‘en az 5 İYİ Milletvekili’ sözünü 3 ilçeye yaptıkları ziyarette de hatırlatan Çömez, bir devrin kapanmasına az kaldığını, her gün sahalarda olacaklarını, sıkılmadık el, çalınmadık kapı, gidilmedik kırsal mahalle bırakmayacaklarını dile getirdi. 
İlçelerin AKP’li Belediye Başkanları için de İlçe Başkanlarına özel not bırakan Turhan Çömez “koltuklarında titreyerek oturacaklar” dedi.  
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural’da, yaptığı konuşmada, partilerinin 5 yaşında olduğunu hatırlatıp, Balıkesir’den 5 milletvekilini Ankara’ya göndermekte son derece kararlı ve azimli olduklarını sözlerine ekledi. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Balıkesir Parti’ hedef milletvekili
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı