Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Balıkesir HAYKOOPta görev bölümü

Balıkesir HAYKOOPta görev bölümü

HAYKOOP Yönetim Kurulu Başkanlık görevine Faruk Özen getirildi.

HAYKOOP Yönetim Kurulu Başkanlık görevine Faruk Özen getirildi.
Kısa adı Haykoop olan Balıkesir Hayvancılık Kooperatifleri Bölge Birliği 28 Haziran 2013 tarihinde yapılan seçimlerde yönetim kuruluna seçilen yeni üyeler kendi aralarında görev dağılımını yaparak tescil işlemleri yapıldı.
Yeni yönetim kurulu görev dağılımı şu şekilde yapıldı: Yönetim Kurulu Başkanlığına Faruk Özen, Başkan yardımcılığına Hüseyin Özcan, Muhasip Üyeliğe Hüseyin Kuzgun, diğer iki üyeliğe Ahmet Köseoğlu ve Hüseyin Uydaş getirildi.
Yeni oluşan yönetim kurulu adına açıklama yapan Başkan Faruk Özen, "Öncelikle genel kurulda bizleri bu göreve layık gören kooperatiflerimizin başkan ve temsilcilerine teşekkürlerimizi sunarız. Yeni oluşturduğumuz yönetim kurulu kooperatifçilik alanında son derece tecrübeli isimlerden oluşmaktadır. Zaten eski yönetimden 4 arkadaşımızın tekrar seçilmesi bunun en büyük göstergesidir. Kendi isteği ile aday olmayan Eski Başkanımız Cemil İlcan yerine seçilen Kocaavşar Kooperatif Başkanı Hüseyin Uydaş`da kooperatifçiliği en doğru şekilde yapan bir arkadaşımızdır" dedi.
Yönetim olarak yeni dönemde önceliklerimiz arasında birliğimize ortak kooperatiflerimizin işlevselliğini arttırmak ve onların kooperatifçiliğe gönül vermiş ortaklarına daha fazla hizmet verebilmelerine imkan sağlamak olacağını işaret eden Özen, "Dünyanın en mükemmel kırsal kalkınma modeli olan kooperatifçiliği devlet ile işbirliği içerisinde olarak yaygınlaştırmak ve ihtisaslaştırmak amacındayız. Bu konuda bizlere bugüne kadar desteğini esirgemeyen İl ve İlçe Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri ile münasebetlerimizi daha sık tutarak sadece kooperatiflerin değil Balıkesir`deki tüm çiftçilerin menfaatlerine hizmetler üretilmesine vesile olmak istiyoruz dedi. Bilindiği gibi Haykoop`a bağlı il geneli 170 Tarımsal Kalkınma kooperatifi bulunmakta" diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı