Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Balıkesir esnaf odaları Karlahanı misafir etti

Balıkesir esnaf odaları Karlahanı misafir etti

AK Parti Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Göksel Karlahan, Balıkesir Esnaf Odaları Birliğini ziyaret ederek Başkan Mesut Aşanel ve yönetimi ile görüştü.

AK Parti Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Göksel Karlahan, Balıkesir Esnaf Odaları Birliği`ni ziyaret ederek Başkan Mesut Aşanel ve yönetimi ile görüştü. 
Karlahan`ın görüşmesinde, Balıkesir merkez ve ilçelerinden çok sayıda Oda Başkanı hazır bulundu.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Partiden Bandırma Belediye Başkanlığı Aday Adayı olan Oda Başkanı, siyasetçi ve işadamı Göksel Karlahan, Balıkesir Esnaf Odaları Birliği`ni ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette BESOB Başkanı Mesut Aşanel, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Balıkesir merkez ve ilçelerinden çok sayıda Oda Başkanı hazır bulundu.
BESOB Başkanı Mesut Aşanel, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Başkanları Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Göksel Karlahan`a desteklerini açıklayıp başarılar diledi.
Aşanel: "Karlahan içimizden biri"
BESOB Başkanı Mesut Aşanel, "Bandırma`da uzun süredir Kasaplar ve Celepler Odası Başkanlığı görevinde bulunan, Türkiye Kasaplar Federasyonu Denetim Kurulu Başkanlığı ile birçok sivil toplum kuruluşunda önemli görevler üstlenen, iş dünyası, siyaset ve spor camiasında önemli tecrübeler ve görevler sahibi olan Göksel Karlahan`ın Bandırma Belediye Başkan Aday Adaylığı yolunda attığı her adımda destekçisiyiz. Parti gözetmeksizin, içimizden biri olan değerli kardeşimizin Bandırma ilçemizde böylesine önemli bir makama aday olmasını mutlulukla ve gururla karşıladık. Sorunlarımızı bilen, ahilik kültürü ile yetişmiş, daima halkın arasında olmuş ve olmayı sürdüren Göksel Karlahan`a çıkmış olduğu bu yolda başarı dileklerimizi iletiyoruz." dedi.
Karlahan: "Halkımızın gönlünü fethedeceğiz"
AK Parti Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Göksel Karlahan`da yaptığı konuşmasında, "Belediye Başkan Adaylığım gerçekleşirse 2014 Mart yerel seçimlerinde Balıkesir`in Büyükşehir olmasıyla beraber Balıkesir merkezi, Karasi İlçesi ve 6 Eylül İlçesi olmak üzere ikiye ayrılarak Balıkesir`de yaşayan hemşehrilerimiz artık 6 Eylül`de ikamet eden 6 Eylül`lüyüm, Karasi`de ikamet eden de Karasi`liyim diyecek. Bunun gibi Bandırma`lıyım, Ayvalık`lıyım, Edremit`liyim diyeceğiz. Hepimiz bir bütün olarak da Balıkesir`liyiz olacak. Başkan Aday Adayı olarak yola çıkarken hedefimiz programlı, planlı, ikili ilişkilerimiz ve alçak gönüllü olarak halkımızın gönlünü fethederek çalışmalarımıza Büyükşehir Belediyesi ile bütünleşerek projelerimizi ekibimizle gerçekleştireceğiz. Balıkesir`in Büyükşehir olmasıyla belde ve köylerimizin mahalle olmasından dolayı yapılacak araştırmalar neticesinde hızla gelişen ve ciddi anlamda son senelerde göç alarak sanayi ve nüfus olarak çoğalan özlenen yeni Bandırma`yı kurmak olacak. Hedefimiz, başkanlığımız gerçekleşirse, Balıkesir`i bütün olarak insanları kardeşçe, dostça, birlik ve beraberlik içinde el ele çalışmalarımızı bir bütün olarak gerçekleştireceğiz. Bu süreçte Balıkesir ilinde aday adayı olan arkadaşlarımızın her birini tebrik ederek, hakkımızda hayırlısı olan neyse o şekilde hareket ederek, hangi adayımız olursa olsun kenetlenerek Balıkesir`deki bütün belediyeleri almak için çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli