Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Balıkesir CHP kongre takvimi açıklandı

Balıkesir CHP kongre takvimi açıklandı

CHP Balıkesir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, il kongresi 27 Kasımda. Balıkesir CHP Geçici Kurul Başkanı Sıtkı Gider, kongre ilanını verdi.

CHP Balıkesir İl Başkanlığı`ndan yapılan açıklamaya göre, il kongresi 27 Kasım`da. Balıkesir CHP Geçici Kurul Başkanı Sıtkı Gider, kongre ilanını verdi. Gider, "Biz kongre yapmak için göreve atandık, 27 Kasım Pazar günü kongremiz gerçekleşek" dedi. CHP İl Başkanı Sıtkı Gider, kongre için gerekli izin başvurularının yapıldığını, Basın İlan Kurumu`na ilanın yayınıyla ilgili gerekli evrakların verildiğini bildirdi. Gider, "Bir kısım partili arkadaşlarımızın kongre olmayacak şeklindeki endişeleri yersiz. 27 Kasım 2011 Pazar günü olağanüstü il kongresini yapacağız" şeklinde konuşup, olağanüstü kongrede aday olduğunu hatırlatıp, liste çıkaracak diğer adaylara da şimdiden başarı diledi.
Çok adaylı bir yarış olması beklenen İl kongresi öncesinde adaylığını net biçimde açıklayan tek isim Sıtkı Gider olurken, adaylık için çalışma yapan ve neden aday olmak istediğini basına açıklayan, Muzaffer Mavuk`un da aday olması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı