Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir çevre yolunda trafik kazası 2 ölü

Balıkesir çevre yolunda trafik kazası 2 ölü

Balıkesir'de bir kamyon tarafından sıkıştırıldığı öne sürülen otomobil takla attıktan sonra, köprünün beton ayağına çarparak durabildi.

Balıkesir’de bir kamyon tarafından sıkıştırıldığı öne sürülen otomobil takla attıktan sonra, köprünün beton ayağına çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir çevre yolunda meydana gelen kazada, Balıkesir istikametinden Bursa istikametine doğru seyreden 16 Z 0900 plakalı otomobil çevre yolunda bulunan köprünün beton ayağına çarptı. Kaza yapan otomobili bir kamyonun sıkıştırdığı ve aracın önce takla attığı sonradan da köprünün ayağına çarptığı bildirildi. Araçta bulunan Hüseyin Yürek ve Mehmet Durmaz kaza yerinde hayatını kaybetti. Vefat eden iki kişi Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılırken, jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Yürek ve Durmaz`ın Denizli’den Bursa’ya gittikleri öğrenilirken, jandarma otomobili sıkıştırdığı iddia edilen kamyon ile ilgili olarak çalışma başlattı.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı