Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir Büyükşehir yine MHPnin olacak

Balıkesir Büyükşehir yine MHPnin olacak

Balıkesirin MHPli Başkanı Oktan iddialı açıklama geldi. İsmail Ok, açıklamasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini 2009dan daha rahat kazanacağını öne sürdü.

Balıkesir`in MHP`li Başkanı Ok`tan iddialı açıklama geldi.
İsmail Ok, açıklamasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini 2009`dan daha rahat kazanacağını öne sürdü.
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, halkın % 90`ının güvenini kazandığını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışının 2009`dan daha kolay geçeceğini söyledi. 
İsmail Ok "Geçtiğimiz günlerde adaylığı açıklamak üzere gittiği Köseler Köyünde, AK Partinin % 70`lerde oy aldığı hatırlatıp, adaylığını açıkladığında 7`den 70`e tüm köy halkının kendisini yalnız bırakmadığını belirtti.
Mart 2014`te yapılacak Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışının, seçimleri kazandığı 2009 yarışından daha kolay geçeceğini anlatan Ok, "Balıkesir halkının bize verdiği bu görevi, emaneti hassasiyetle, üzerine leke getirmeden, partizanlıktan uzak, herkese eşit hizmet ederek, particilik, hizipçilik yapmayan çalışmalarımızla halkımızın 7`den 70`e tarifi imkansız desteğini aldık" dedi.
Türkiye`de birçok şehirde görülemeyecek bir güzellikle, hangi partili olursa olsun partili partisiz herkesin güvenini kazandığının altını çizen Belediye Başkanı İsmail Ok "Halkımızın % 60`larda olan güveni son aylarda % 90`a çıktı. Bu parayla pulla, insanları yönlendirerek yapılacak bir şey değil. % 90 ne demek ? Bu % 90 bize oy mu verecek hayır ama ben İsmail Ok`a güveniyorum diyor. Bu güveni diğer kamuoyu araştırma şirketlerinin yaptıkları araştırmalarda da görüyoruz. Bu da bizim hizmet yönünde aşkımızı, şevkimizi arttırıyor. Bu vatandaşların adaylığım konusundaki baskısından da belli oluyor" diye konuştu.
11 ay sonraki seçim 2009`dan daha rahat geçecek
Ok, devam konuşmasını şöyle sürdürdü: "Balıkesir-Köseler Köyünde adaylığımı açıklarken herkes gördü. Köylü kadınlarımızın, erkeklerin tamamı meydandaydı. AK Parti`nin kalesi olarak görülen kırsal kesim tamamen bize yönelmiş, hayır dualarıyla, destekleriyle bizim adaylığımızdan başka bir şey görmek istemiyorlar. Adaylık açıklamamı daha sonra planlamış iken onların yoğun baskısı üzerine açıklamak durumunda kaldım. Göreceksiniz bu seçimler 2009 seçimlerinden daha kolay ve daha rahat olacak"
Balıkesir coğrafyası İstanbul`un 3 katı
Ok, "Seçim çalışmalarımızda zor olan, alanımız çok genişledi. İstanbul`un 3 katı büyüklüğünde bir coğrafyada seçim çalışması yapacağız. Neticeye, Allah`ın izniyle 2009`dan daha kolay gideceğiz. İşte köylerin ilgisi ortada. Şehir merkezinde zaten problem yok. Bu destek ve ilgi şehir merkezinden bütün ilçelere dalga dalga yayılacak. Ben bütün kesimlerden oy aldım. En dindarından da, sosyalistim, ateistim diyen de oy aldım. Bu kimseye nasip olmayacak bir şey. Bu desteğin artarak devam ettiğini kamuoyu anketleri gösteriyor" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false