Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Balıkesir Belediyespor Kompkesinin temeli atıldı

Balıkesir Belediyespor Kompkesinin temeli atıldı

Balıkesir Belediyesi Spor Kompleksinin temeli Vali Yılmaz Arslanın katılımıyla atıldı.

Balıkesir Belediyesi Spor Kompleksi`nin temeli Vali Yılmaz Arslan`ın katılımıyla atıldı. 
Balıkesir Belediyesi Nikah Salonu karşısındaki alanda 34 bin 150 metre karelik alanda yapılacak spor kompleksinin temeli Vali Yılmaz Arslan'ın katılımı ile gerçekleştirildi. Halk oyunlarının gösterisi ile başlayan törende konuşan Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesir'de her geçen gün değişiklikleri birlikte yaşadıklarına dikkat çekerek, Bigadiç Kavşağı Balıkesir'in prestijine değer kattı. Bir kısım inşaatlar sürüyor, bazıları bitme aşamasında. Bugünde anlamlı bir kompleksin temelini atıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 34 bin 150 metrekare alanda inşa edilecek. Her türlü salon sporlarının yapılabileceği kapalı salon, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, tenis kortları, halı saha, kafeteryalar bu alanda yer alacak. Bir yıl içerisinde tamamlanacak. Balıkesir, çok önemli bir spor kompleksi kazanacak” diye konuştu. 
Vali Yılmaz Arslan da Ramazan ayında önemli bir projeye imza attıklarını dile getirerek, "Balıkesir, Büyükşehir olmaya hazırlanıyor. Büyükşehir olma yolunda kamu hizmetleri son sürat devam ediyor. Eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Belediyelerimiz çok güzel hizmetlere imza atıyor. Balıkesir'in geleceğinin parlak olduğunu hep söylüyorum. Yıllardır kangren haline gelmiş pek çok konu çözüm yoluna girdi. Kamu hizmetlerini kimin yaptığının önemi yok. Önemli olan o yöre halkına hizmet verilmesidir. Balıkesir Belediyesi`nin park, çocuk oyun bahçeleri, spor sahaları gibi kompleksleri yapma yolunda özel bir çabası olduğunu görüyorum. Spor kompleksinin temel atma töreni de hayırlı olsun” dedi.
Daha sonra yapılan duanın ardından Vali Yılmaz Arslan, Belediye Başkanı İsmail Ok, yüklenici firma sahibi Yaşar Özmen, BAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk birlikte butona basarak inşaata start verdiler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı