Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

Balıkesir Belediyesine operasyon: Bazı yöneticiler gözaltına alındı

Balıkesir Belediyesine operasyon: Bazı yöneticiler gözaltına alındı

Balıkesir Belediyesine dün sabah saatlerinde polisin düzenlediği operasyonda, aralarında iki Belediye başkan yardımcısının da bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.

Balıkesir Belediyesi`ne dün sabah saatlerinde polisin düzenlediği operasyonda, aralarında iki Belediye başkan yardımcısının da bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı. Belediyeye gelen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, belediye birimlerde aramalar yaptı. Yapılan aralamalar sonucunda ise çok sayıda evraka el koyuldu.
Balıkesir Belediyesi`nde bir süredir gündemde olan Karesi Alışveriş Merkezi, Balıkesirspor ve Belediye`ye yapılan bağışlarla ilgili soruşturmalar dün yeni bir boyut kazandı. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, belediyeye operasyon düzenledi. Polis, belediye ile birlikte İtfaiye Müdürlüğü`ndeki bazı evrak ve bilgisayar kayıtlarına el koydu.
BAŞKAN OK NE DEDİ?
Belediye Başkanı İsmail Ok, dün sabah saatlerinde belediyeye geldiğinde polisle karşılaşınca büyük bir şok yaşadı.
Belediye`den çıkarken yüzünün güldüğü görülen Belediye Başkanı İsmail Ok, protokol kapısı önünde bekleyen gazetecilere operasyonu değerlendirdi. 
Belediye Başkanı İsmail Ok, belediyeye gelişinde operasyonun sürpriz olmadığı söyledi. "Böyle bir operasyonu bekliyorduk." diyen Başkan Ok, "Ben arkadaşlarıma sonuna kadar güveniyorum. Bizim açımızdan herhangi bir sıkıntı yok. Biraz önce arkadaşlarıma talimat verdim belediye görevinin başındadır. Vatandaşa aksama olmadan hizmet verilecek. Emniyet güçleri vatandaşları içeri almıyorsa yapacağımız birşey yok. Bütün arkadaşlarım görevinin başındadır" dedi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı