Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir Belediyesinden Örnek bir davranış

Balıkesir Belediyesinden Örnek bir davranış

Balıkesirin MHPli Belediye Başkanı İsmail Ok, kentte yaşayan yaşlılara evde saç kesim hizmeti projesini başlattı.

Balıkesir`in MHP`li Belediye Başkanı İsmail Ok, kentte yaşayan yaşlılara evde saç kesim hizmeti projesini başlattı.
Balıkesir Belediyesi, yaşlı vatandaşlara yönelik evlerinde kuaförlük hizmeti vermeye başladı.
Balıkesir Belediyesi, evlerinden dışarı çıkamayan yaşlılar için başlattığı Evde Saç Kesimi hizmeti ile yaşlı vatandaşların yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.
Başkan Ok, evlerinden dışarıya çıkmakta zorlanan yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret edip, saç kesim hizmeti projesi hakkında görüşlerini aldı. 
Uygulamayı yerinde incelemek amacıyla kuaförlük hizmetinin başlatıldığı evlere konuk olan Belediye Başkanı İsmail Ok, yaşlı vatandaşlar ile görüşüp sohbet edip,  isteklerini dinledi.
Yaşlı vatandaşlar, MHP`li Belediye Başkanının, uygulamaya koyduğu bu hizmetin kendileri için çok büyük kolaylık olduğunu dile getirip, "Allah sizden razı olsun, Allah yardımcınız olsun, dualarımız sizinle" diyerek memnuniyetlerini ifade ettikleri gözlendi.
Başkan Ok, "444 40 10 numarasından Alo Belediye`yi aradığınızda nerede kendi işini göremeyecek yaşlılarımız varsa, Balıkesir Belediyesi olarak onların ev temizliğini yapıyoruz. Hastaneye kendi başlarına gidemeyecek durumda olan yaşlılarımızı evlerinden alarak hastaneye götürüyor, işlemleri bittiğinde tekrar evlerine bırakıyoruz. Bunların dışında yaşlılarımız için evde saç kesimi hizmeti de başlattık. Alo Belediye`yi arayarak bize bildirdiğiniz takdirde, bir bayan kuaförü ve bir erkek berberi yaşlılarımızın evine giderek ücretsiz olarak saç kesimlerini yapıyorlar" dedi.
Başkan Ok: "Halkımızın hayır dualarıyla çok şükür ayaktayız"
Kendisine dua eden vatandaşlara teşekkür eden Başkan Ok, "Bize dua edin yeter. Biz sizlerden başka bir şey istemiyoruz, arkamızda sizin gibi büyüklerimizin duaları olduğu sürece çok şükür her şey yolunda gidiyor" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli