Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Balıkesir Belediye başkanı Ok:

Balıkesir Belediye başkanı Ok:

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başkan Adayı İsmail Ok, Bandırmada düzenlenen istişare toplantısında muhtarlara ve sivil toplum örgütlerine seslendi. Kişilerin siyasi görüşü, inancı, mezhebi etnik yapısı ne ol

Balıkesir  Büyükşehir Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Başkan Adayı İsmail Ok, Bandırma`da düzenlenen istişare toplantısında muhtarlara ve sivil toplum örgütlerine seslendi. ``  Kişilerin siyasi görüşü,  inancı, mezhebi etnik yapısı ne olursa olsun,  ay yıldızlı bayrağım benim bayrağım ve onun altında yaşamaktan şeref duyuyorum diyebilen  herkes, bizim kardeşimizdir`` diyen Ok, Eken Prestige Oteli`nde yapılan toplantıda şunları dile getirdi.: ``Balıkesir `inde içinde bulunduğu 30 il büyükşehir oldu.Dolayısıyla bu yerel seçimler daha öncekilerden  oldukça farklı.  Başta belde belediye başkanlıkları olmak üzere, köyü muhtarlıkları tüzel kişilikleri  artık  30 Mart 2014 tarihinden itibaren  tarihe karışıyor. İlçelerin başta su kanalizasyon olmak üzere , itfaiye, mezbaha, ana caddeler meydanlar  daha birçok hizmet Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak. 
Dolayısıyla 30 mart 2014 yerel seçimleri  hepimiz daha yakından  ilgilendirmektedir. Bir başka ifade ile kendi geleceğimizi  30 Mart 2014 tarihlerinde  hür iradelerimizle ,kendi elimize alacağımız mühürle oylayacağız.  Herkesin dünya görüşüne saygı duyduğunu belirten  İsmail Ok, `` Atalarımız `Her yiğidin gönlünde bir aslan yatar` der. Herkes ayrı ayrı partilerden olur, saygımız sonsuz.  Bizler bırakın kişilerin partilerine,inancına mezhebine saygımız sonsuz. Bunlar kişilerin kendilerinin bileceği işler. Ama bizim partimizin bir duruşu var.  Kişilerin siyasi görüşü,  inancı, mezhebi etnik yapısı ne olursa olsun,  ayyıldızlı bayrağım benim bayrağımve onun altında yaşamaktan şeref duyuyorum diyebilen  herkes, bizim kardeşimizdir. Gerisi teferruattır. Gerisi ayrıntıdır. Bu duygular altında olan herkesi, kısacası Türk Milleti`ni kucaklıyoruz. Bu duygularla yola çıktık.  Bu duygularla Bandırmamız başta olmak üzere Balıkesir`in tamamına hizmet istiyoruz. ``dedi.
Toplantıya, Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, Eski Sanayi Bakanı ve Balıkesir Milletvekili Abdülbaki Ataç, MHP`nin bölgemizdeki ilçe belediye başkan adayları, diğer partilerin temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı