Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok: Terim Kabul Ederse Cezayı Ödemek Benim İçin Şereftir

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok: Terim Kabul Ederse Cezayı Ödemek Benim İçin Şereftir

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Türkiye Futbol Federasyonunun Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terime kestiği 5 bin liralık para cezasını ödemek istediğini açıkladı.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Türkiye Futbol Federasyonu`nun Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim`e kestiği 5 bin liralık para cezasını ödemek istediğini açıkladı. Fatih Terim`in Türk milletinin duygularına tercüman olduğunu ifade eden Başkan Ok, "Keşke aynı açıklamayı Aykut Kocaman ve Ertuğrul Sağlam da yapsaydı." dedi.
Ramazan Bayramı`nın ikinci günü oynanan Galatasaray-Kasımpaşa maçının ardından Gaziantep`teki terör saldırısıyla ilgili konuşarak maçı yorumlamadığı için Pfdk tarafından 5 bin lira para cezası verilen Galatasaray Teknik Direktörü Terim`e Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok`tan destek geldi. Fatih Terim`in kabul etmesi halinde o cezayı ödemeye hazır olduğunu belirten Başkan Ok, "Bu benim için bir şereftir. Türkiye Futbol Federasyonu (Tff)`nun vermiş olduğu cezayı ilk defa duyuyorum. Bu çok üzücü bir durum. Bu ceza dağdaki eşkıyanın sıktığı kurşundan daha acıdır." ifadesini kullandı.
Davranışından dolayı Fatih Terim`i kutlayan Başkan Ok, sözlerine şöyle devam etti: "Fenerbahçelisi, Balıkesirlisi, Beşiktaşlısı yok bu işin. Terörle mücadele konusunda Milliyetçi Hareket Partisi adına hükümetin alacağı her türlü kararın yanındayız. Fatih Terim, Türk milletinin duygularına tercüman olmuştur. Keşke aynı açıklamayı Aykut Kocaman ve Ertuğrul Sağlam da yapsaydı. Galatasaray maçı oynanırken hain saldırı gerçekleşiyor. Fatih Terim`in o an futbolu değerlendirmek yerine, bu hain olayı vurgulaması, Türkiye`yi dünya şampiyonu yapmış olmaktan daha büyük gönülleri fetih etti. Fatih Terim ister Galatasaraylı olur, ister Fenerbahçeli önemli olan burada Türk milletinin yanında mıyız, değil miyiz mesajıdır. Safını belli edeceksin."
Ramazan Bayramı`nın ikinci günü akşam saatlerinde Gaziantep`te 9 kişinin öldüğü 66 kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti. Saldırının gerçekleştiği saatlerde oynanan ve takımının 2 -1 galip geldiği maçın ardından basın toplantısına katılan Terim, "Bugün futbol konuşmak istemiyorum. Kazandık, mutluyuz demeye utanıyorum." demişti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı