Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir Belediye Başkanı Ok, CHPyi açılışa çağırdı

Balıkesir Belediye Başkanı Ok, CHPyi açılışa çağırdı

Balıkesir'in MHPli Belediye Başkanı İsmail Ok, CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti, yarın temeli atılacak spor kompleksi temel atma törenine çağırdı.

Balıkesir'in MHP`li Belediye Başkanı İsmail Ok, CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti, yarın temeli atılacak spor kompleksi temel atma törenine çağırdı. 
CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk, MHP`li ve CHP`li belediye başkanlarının iktidar tarafından sürekli müfettişlerle baskı altına alındığını söyledi. 
KORKSAYDIK 
YOLA ÇIKMAZDIK 
Belediye Başkanı Ok "Muhalefette bir belediye olmak ileri demokrasiye geçmiş olmamıza rağmen zor. Türkiye`de hiç bir sağduyu sahibi insan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanının 400 yılla yargılanmasını izah edemez. Sonunda Cumhurbaşkanı bile isyan etti. Bundan üzüntü duyuyoruz. Bizler korksaydık bu yola çıkmazdık. Halktan aldığımız ve artarak devam eden destekle bildiğimiz yolda eğilmeden, bükülmeden yolumuza devam ediyoruz. Söz konusu Balıkesir`e hizmet olunca her zaman herkesle kol kola gireriz" dedi. 
Başkan Ok, AKP`nin yerel seçimleri öne alma çabasının Büyükşehir yasasıyla birlikte Türkiye`yi eyalet sistemine götürecek tehlikeli bir adım olduğunu söyledi. Belediye Başkanı İsmail Ok, 2013 veya 2014`de yapılacak yerel seçimlerde Balıkesir`de CHP ve MHP tabanının birlikte hareket etmesiyle ilgili bir soruya " Seçmenin kararına ipotek koyamayız. Halkımız sandıkta kendi kararını verir. Ben geçtiğimiz seçimlerde tüm partilerden oy aldım" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı