Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Balıkesir Bahçeliyi destekliyor

Balıkesir Bahçeliyi destekliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran, 4 Kasım tarihinde gerçekleşecek büyük kurultayda Balıkesir delegelerinin mevcut genel başkan Devlet Bahçeliye destek vereceğini ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran, 4 Kasım tarihinde gerçekleşecek büyük kurultayda Balıkesir delegelerinin mevcut genel başkan Devlet Bahçeli`ye destek vereceğini ifade etti. 
Kurultayın partiye hareket getireceğini ifade eden MHP İl Başkanı Mehmet Duran, şu an itibariyle % 20 bantlarındayız. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde oy oranımızı daha da yukarı çekeceğiz" dedi.
MHP İl Başkanı Mehmet Duran, genel kurul öncesi yaptığı açıklamada Devlet Bahçeli`yi destekleyeceklerini ifade etti. Türkiye`nin zorlu bir süreçten geçtiğini ve bu anda MHP`nin genel başkanlığını Devlet Bahçeli`nin yürütmesi gerektiğini dile getiren MHP İl Başkanı Mehmet Duran, "11 Aralık 2011 yılında başlayan kongre sürecimiz 24 Mart tarihine kadar sürdü. 4 Kasım tarihinde de büyük kurultayımızı yapacağız. Bizde 21 üst kurul delegesiyle mevcut Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli`yi destekleyeceğiz. Bugün itibariyle Devlet Beye sahip çıkmak gerekildiğini ve bunun da ülkemizin yararına olduğunu düşünüyoruz. Çünkü ülkemizin geldiği noktayı hep birlikte görüyoruz. Özellikle Doğu ve Güneydoğu`da yaşanan terör olaylarından dolayı Devlet Bahçeli`ye destek vermeliyiz. Milliyetçi Hareket Partisi`ni sokaktan çeken ve çatışmanın önüne geçen Devlet Bahçeli`nin tamamen arkasındayız. 4 Kasım`da da herhangi bir değişiklik olacağını zannetmiyorum" dedi.
MYK`da Balıkesir`li bir ismin olmasını isteyeceğiz
Büyük kurultayda hedeflerinin Balıkesir`den bir ismi MYK`ya katmak olduğunu kaydeden MHP İl Başkanı Mehmet Duran, son günlerde yapılan anketlerde oy oranlarının arttığına dikkat çekti. Duran sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçen hafta içerisinde genel başkan yardımcımızı Balıkesir`de ağırladık. Teşkilatlarımızın Balıkesir`den bir kişinin MYK`da yer almasına yönelik talebi oldu. Bu doğrultuda bize gelip aday olduğunu ifade eden bazı arkadaşlarımız var. Teşkilattaki arkadaşlarla bunu değerlendireceğiz. Bizi Ankara`da en iyi şekilde temsim edecek arkadaşımızı genel merkeze teklif edeceğiz. Takdir Genel Başkanımız Devlet Bahçeli`nindir. Çalışmak istediği kişiyi o belirleyecektir. Kurultay her zaman bir hareketlilik, yeni bir vizyon getirir. Önümüzdeki dönemde yapılacak seçimleri girecek yeni bir yönetim belirlenecek. Milliyetçi Hareket Partisi, şu an itibariyle % 20 bandına oturdu. 2014 ve 2015 seçimlerindeki ise daha büyük başarılar bekliyoruz. Balıkesir`deki hedefimiz ise birçok belediyeyi almak. Büyükşehir belediyesini almak istiyoruz. 2015 seçimlerinde ise iktidar olabilmek için milletvekilliklerinin yarısından bir fazlasını almayı planlıyoruz. Bu anlamda da büyük kurultay bizler için bir başlangıç olacaktır."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı