Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Balıkesir ADSM İnşaatı AKPnin yakın takibinde

Balıkesir ADSM İnşaatı AKPnin yakın takibinde

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, Balıkesirde yapımı devam eden Ağız ve Diş Sağlığı yeni Merkez binası inşaatı hakkında bilgi almak üzere hastanenin başhekimi Dt. Zekai Kafaoğlunu makamında ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, Balıkesir`de yapımı devam eden Ağız ve Diş Sağlığı yeni Merkez binası inşaatı hakkında bilgi almak üzere hastanenin başhekimi Dt. Zekai Kafaoğlu`nu makamında ziyaret etti.
Milletvekili Tülay Babuşcu tarafından, Balıkesir ADSM Başhekimi Dt. Zekai Kafaoğlu`na, yapılan ziyarette, AKP Balıkesir İl Yönetim Kurulu üyesi M. Akif Okur, AKP Balıkesir merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldı.
Yapımı hızla devam eden Ağız ve Diş sağlığı Hastane Binasına bu ayın sonuna kadar eski hizmet binasından taşınabilmesi için başhekim Dt. Zekai Kafaoğlu`na tüm gücüyle destek vermeye hazır olduklarını bildiren AKP heyeti, yeni hastane inşaatı hakkında Kafaoğlu`ndan bilgi aldılar.
Kafaoğlu, Ağız Diş Sağlığında gelişmiş son teknolojik cihazların, tedavilerin ve konusunda uzmanlaşmış tecrübeli  personelin yeni hizmet binasıyla Balıkesir halkının sağlık hizmetine güç ve güven kazandıracağını, şu ana kadar olduğu gibi bundan sonrada ilkemiz olan sağlıkta en kaliteli ve en gelişmiş hizmetleri verme çalışmalarımıza burada da devam edeceğini, bölgemiz halkı ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasitede modern bir merkez olacağını bildirdi.
AKP heyeti Devlet hastanesinde
AKP heyeti aynı zamanda, 26 Mayıs tarihinde Sağlık Bakanı Recep Akdağ`ın Balıkesir`e ziyarette bulunacağı aktarıldı.
Tülay Babuşcu ve beraberindeki heyetin ikinci durağı Balıkesir Devlet Hastanesi oldu. Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Hasan Hocaoğlu ile makamında görüşen AKP gurubuna, sağlık alanındaki yeni gelişmeler anlatıldı.
Başhekim Hocaoğlu tarafından, sağlık alanındaki yeni gelişmeler değerlendirilirken, 25 yataklı koroner yoğun bakım ünitesi, hastalara son derece önem veren son sistem teknolojik hasta takip sistemi, her hastayı bire bir her noktadan takip edebilen kamera sistemi hakkında bilgi verildi.
Başhekim Hocaoğlu daha sonra, ziyaretçilere yeni acil ünitesini tanıtıp, artık acile gelen hastaların elektronik sıra alarak bekleme salonunda rahat edilerek bekletilip muayene olabildiklerini açıkladı.
Hastane Başhekimi Hocaoğlu tarafından verilen brifing sonrası, bir değerlendirme yapan AKP Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, "Hastane yönetiminin başarısı, titizliği ve durmadan çalışarak takip ettiği yenilikleri vatandaşlarımızın hizmetine sunmasından dolayı Başhekimimiz Hocaoğlu`nu kutluyor ve teşekkür ediyorum." dedi.
Daha sonra, Milletvekili Babuşcu ve beraberindeki heyet hastanede tedavi olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletip hastaneden ayrıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı