Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Balıkesir, 2014 EMITT Doğu Akdeniz Fuarında

Balıkesir, 2014 EMITT Doğu Akdeniz Fuarında

Balıkesir, 2014 Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarında profesyonellerle birlikte yer alıyor.

Balıkesir, 2014 Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarında profesyonellerle birlikte yer alıyor.
30 Ocak-02 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Alanında gerçekleştirilen "2014 Emıtt Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarında Balıkesir Valiliği`de yer aldı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı`nın desteği ile bu yıl 18. si düzenlenen EMİTT 2014 Turizm Fuarında bu yıl 200`ün üzerinde İl, İlçe ve belde, 70 ülkeden yüzlerce katılımcı yer alıyor. EMITT fuarında, Türkiye`nin belli başlı tüm seyahat acentaları, tur operatörleri ve otelleri ziyaretçisi ile buluşuyor.
TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi`nde, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile çok sayıda Milletvekili ve Sivil Toplum Kuruluşunun katılımıyla fuarın açılışı gerçekleştirildi.
Balıkesir Valiliği Koordinatörlüğünde Güney Marmara Kalkınma Ajansı katkılarıyla Profesyonellerin yer aldığı 3 Nolu salonda açılan Balıkesir standında Vali Yardımcısı Selda Dural`ın katılımlarıyla, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Pelitköy Belediyesi, Edremit Ticaret Odası, Obam, Entur, Adramis, Güre Saruhan Termal Otelleri, Kazdağı ve Demre Tur Turizm Seyahat Acentaları Balıkesir`in tanıtımı için bir çatı altında toplandı.
Balıkesir Valiliği Standın da, Vali Yardımcısı Selda Dural, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, Müdür Yardımcısı Şaban Akkol, Şube Müdürü Mahmut Demir ve görevli personeller temsil etti.
Balıkesir Standını Bakan Mehdi Eker, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Balıkesir`de Valilik yapan Batman Valisi Yılmaz Arslan ile diğer birçok İlin Valisi, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belde ve Belediye Başkanları, Sektör temsilcileri, İstanbul`da yaşayan Balıkesirliler, yerli ve tabancı konuklar, ulusal ve yerel basın kuruluşları ve Fuarı gezen vatandaşların ziyaret etti.Fuar, 02 Şubat 2014 Pazar akşamına kadar açık kalacak.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli