Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir yatırım için cazip bölgeye dönüştü

Balıkesir yatırım için cazip bölgeye dönüştü

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, Gebze ve Kayseri üretim tesislerinden sonra bu kez Balıkesir´de üçüncü yalıtım fabrikasını ülkemize kazandırmaya hazırlanıyor.

2003 yılında ısı yalıtımı alanındaki faaliyetlerine başlayan ve Türkiye´nin geleceği adına bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğü ?yalıtım? alanındaki çalışmalarıyla sektörde liderlik görevini üstlenen Filli Boya, Balıkesir´de 70.000 m2´lik bir alanda üçüncü yalıtım fabrikasını kurmaya hazırlanıyor.
Bu kapsamda Filli Boya´nın üçüncü yalıtım fabrikasının arsa tahsis imza töreni Betek Boya Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler´in katılımıyla Balıkesir Sanayi Odası´nda gerçekleştirildi.
Betek Ailesine Balıkesir´e fabrika kurabilmesini imkan sağlayacak arsa tahsisin gerçekleşmesinin ardından Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, Betek Ailesi adına Betek Boya Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu´na yatırım için Balıkesir´i tercih etmelerinden dolayı teşekkür etti.
?Son dönemde Kale Grubu, HEG Gıda, Şişecam gibi sektörünün öncülerinin yaptığı yatırımlardan sonra Avrupa´nın bir numarası, ülkemizin gururu Filli Boya´nın yatırımı, Balıkesir´in geleceği adına bizleri mutlu etti? diyerek konuşmasını sürdüren Uğur, ?Balıkesir´ in geleceği için çalışmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın Milli İstihdam Seferberliği kapsamında Balıkesir için belirlediği 15.000 kişilik istihdam hedefini sanayicilerimizin desteğiyle yakalayacağımıza inanıyoruz. Niyetimiz salih, heyecanımız mevcut, gayretimiz daim, çok şükür bunların karşılığını da Balıkesir´e gelen yatırımlarla alıyoruz. Tekrar tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor, Betek Boya´nın yatırımının Filli Boya Ailesine, ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum? dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Betek Boya´ya yaşadığımız 15 Temmuz sürecinden sonra ülkemize güvendiği ve yatırımlarına devam ettiği için teşekkür etti.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, konuşmasında tüm katılımcılara teşekkürlerini ilettikten sonra yapılan yatırımın ülkenin geleceğine güvenin göstergesi olduğunu belirtti. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false