Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir Valisi Yazıcı: ?Tek bir yürek, tek bir nefes olacağız?

Balıkesir Valisi Yazıcı: ?Tek bir yürek, tek bir nefes olacağız?

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, İvrindi ilçesinde Şehit Uzman Jandarma V. Kad. Çvş. Kenan Dalkılıç´ın cenaze törenine katıldı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, İvrindi ilçesinde Şehit Uzman Jandarma V. Kad. Çvş. Kenan Dalkılıç´ın cenaze törenine katıldı.
Karabük´ün Yenice ilçesinde 1 Nisan günü meydana gelen cezaevi nakil aracının devrilmesi sonucu Şehit olan hemşerimiz Uzman Jandarma V. Kad. Çvş. Kenan Dalkılıç, 2 Nisan Pazartesi günü İvrindi Soğanbükü Mahallesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
Şehit Uzman Jandarma V. Kad. Çvş. Kenan Dalkılıç´ın naaşı, Karabük´te düzenlenen törenin ardından havayolu ile Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığı´na, oradan da karayolu ile İvrindi Soğanbükü Mahallesine getirildi.
Vali Ersin Yazıcı ve İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy cenaze töreninde Şehit Uzman Jandarma V. Kad. Çvş. Kenan Dalkılıç´ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ileterek sabırlar diledi.
Şehit Uzman Jandarma V. Kad. Çvş. Kenan Dalkılıç´ın naaşı kılınan cenaze namazının ardından Soğanbükü Mahallesi Mezarlığı´na defnedildi.
Vali Yazıcı ile Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy defin işlemlerinin ardından Şehit babasına ve eşine Türk bayrağı ve oğlunun fotoğrafını verdi.
Vali Yazıcı, bayrağı şehidin hatırası olarak hediye ettiklerini dile getirerek, öpüp başının üstüne koyduğu bayrağı şehidin eşine verdi. Şehidimizin eşi de bayrağı öpüp, başının üstüne koyarak teslim aldı.
Cenaze töreni sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak, Devletin en tepesinden en alttaki görevlisine kadar tek vücut halinde çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Vali Yazıcı, "Tek olacağız birlikte olacağız, yolumuza devam edeceğiz. Kimse de bizi yolumuzdan döndüremeyecek. Tek bir yürek, tek bir nefes olacağız. Bu vesileyle başta şehidimiz Uzman Jandarma V. Kad. Çvş. Kenan Dalkılıç olmak üzere bütün şehitlerimize Allah´tan rahmet, acılı ailelerine, Balıkesirli hemşerilerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz." Dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli