Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkesir Valisi Yazıcı:

Balıkesir Valisi Yazıcı:

?Balıkesir için her zaman görev başındayız?

Balıkesir´de geçtiğimiz günün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, devam ediyor.
Balıkesir´de Cuma günü akşam saatlerine doğru etkili olmaya başlayan karla mücadele çalışmaları da aralıksız sürüyor.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, konu ile ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamada, il genelinde geçtiğimiz günün akşam saatlerinden bu yana devam eden kar yağışının, özelikle ulaşımda aksamalara neden olduğunu bildirdi.
Karla mücadele çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Yazıcı, ekiplerin geceli gündüzlü çalışarak yaşanan ulaşım mağduriyetlerini gidermeye uğraştıklarını söyledi.
Vali Yazıcı, bazı yollarda zaman zaman trafiğin kısa süreyle tek şeritten sağlandığını ancak şehirlerarası yolların açık olduğunu vurgulayarak, şunları aktardı: "Sadece Kepsut-Dursunbey yolu sıkıntılı, bütün ekipler karla mücadele çalışmalarına devam ediyorlar. Diğer bütün ana yollar açık. Ulaşım zaman zaman tek şeritten sağlanıyor. Dün geceden itibaren kamyon ve TIR´ların seyahat etmesine izin vermiyoruz. Çünkü bu araçlar kaza yaptığında veya kaydığında yol kapandığında açılması çok zor. Gerekmedikçe vatandaşların araç kullanmamalarını ve kış lastiği veya zincir takmalarını rica ediyoruz. Hemşerilerimiz rahat olsun bizler 7/24 görev başındayız." dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Balıkesir Valisi Yazıcı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli