Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkesir Valisi Sındırgı´da

Balıkesir Valisi Sındırgı´da

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Sındırgı ilçesini ziyaret etti.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Sındırgı ilçesini ziyaret etti.
Vali Yazıcı´yı Sındırgı Hükümet Konağı bahçesinde İlçe Kaymakamı Ercan Ateş, Garnizon Komutanı Binbaşı Soner Akınsoy, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, protokol ve belediye meclis üyeleri, daire amirleri, STK temsilcileri, mahalle muhtarları karşıladı.
Karşılamada, Sındırgı´lı Kuva-yi Milliye kahramanlarını canlandıran Makbule Efe Lisesi öğrencileri Vali Yazıcı´ya çiçek takdim etti.
Kendisini karşılayan heyet ile tanışan Vali Yazıcı´ya Sındırgı Yörükler Derneği tarafından üzerinde ismi yazılı Yörük Bezi hediye edildi. Hükümet Konağı önünde çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında daire amirleri ve protokol üyeleri ile toplantı gerçekleştirildi.
Toplantı sonrasında Vali Yazıcı ve beraberindeki heyet esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretlerinde Vali Yazıcı´nın samimi ve içten yaklaşımı Sındırgı´lı esnafın beğenisini topladı.
Esnaf ziyareti sonrasında Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş yapımı devam eden ve Sındırgı´nın vizyon projeleri arasında yer alan kapalı otopark, Cumhuriyet meydanı düzenleme çalışmaları ve belediye binası inşaatı ile ilgili çalışma alanında bilgiler verdi.
Çalışmaları yerinde inceleyen heyet daha sonra Şerif Paşa Meydanında bulunan Sındırgı Belediyesi Hanımeli Pazarını gezdi. Ardından vatandaşlar ile çay sohbetinde buluştu.
Vali Yazıcı ve beraberindeki heyet Balıkesir Valiliği ve Sındırgı Belediyesi işbirliği ile restorasyon çalışmaları devam eden ve Müze Otel´e çevrilecek Askerlik Şubesinde incelemelerde bulundu.
Yapılan incelemelerin ardından ilçede bulunan Termal Yatırımları yerinde gören Vali Yazıcı son olarak, İlim Yayma Cemiyeti Sındırgı Şubesini ziyaret ederek, faaliyetler hakkında bilgi aldı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Balıkesir Valisi Sındırgı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli