Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Balıkesir, Travel Turkey Fuarı´nda yer alacak

Balıkesir, Travel Turkey Fuarı´nda yer alacak

Balıkesir, 07 Aralık ? 10 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek Türkiye´nin en önemli turizm fuarlarından Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi hazırlıklarını, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) çalışmaları eşliğinde tamamladı.

Balıkesir, 07 Aralık ? 10 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek Türkiye´nin en önemli turizm fuarlarından Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi hazırlıklarını, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) çalışmaları eşliğinde tamamladı.
Bu sene 11.´si düzenlenecek olan fuar, İzmir´in Gaziemir ilçesinde yapılacak.
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde gerçekleşecek Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresinde, Balıkesir´in en iyi şekilde tanıtılması için, GMKA tarafından Balıkesir standı hazır hale getirildi. Balıkesir´in temsil edileceği fuar için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve paydaşlarla yapılan görüşmeler sonucunda hazırlıklar tamamlanarak, fuarda yapılacak faaliyetlere odaklanıldı.
İlk gün Balıkesir standını GMKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın yanı sıra kamu kurum ve kuruluşları temsilcilerinin de ziyaret etmesi bekleniyor.
140 metrekare alanda tasarımlarıyla göz dolduracak Balıkesir standında termal tesisler, sağlık turizmi, deniz turizmi, doğal güzellikler, eko turizm ve kültürel öğelerin de tanıtımı yapılacak. Ayrıca fuar boyunca da stantta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, yerel kamu idareleri, turizm acentaları ve oteller de yerini alacak. Fuar turizm acentaları ve otellere uluslararası alanda yeni satın alma, iş geliştirme, yeni iş ve işbirliği fırsatları sunacağı gibi fuar kapsamında yapacakları anlaşmalarla iş hacimlerini arttırma olanağı bulacaklar.
Travel Turkey fuar ve kongresine bu yıl Türkiye´ye 2016 yılında 1 milyon kişiden fazla turistin ziyaret ettiği Ukrayna, partner ülke olacak.
Fuar ile eş zamanlı ?Uluslararası Gastronomi Turizm Kongresi? de düzenlenecek
Travel Turkey İzmir 2017 Fuarı ile eş zamanlı olarak Uluslararası Gastronomi Turizm Kongresi´nin düzenleneceğini dünyanın önde gelen gastronomi ve turizm uzmanları ile eğitimcilerini bir araya getirmek, gelişen turizmin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeni yaklaşımlar kazanmak amacıyla düzenlenecek.
Gastronominin bölge turizmine olan katkılarının konuşulacağı kongrede, akademik bildirilerinin yer aldığı bölüm, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliği ile yürütülecek.
Travel Turkey İzmir 2017 Fuar ve Uluslararası Gastronomi Turizm Kongresini ziyaret etmek isteyen ziyaretçiler http://www. travelturkeyexpo.com/ web adresinden bilgi alabilir. Balıkesir standını ziyaret etmek isteyen ziyaretçiler de B Holü A308 numarada Balıkesir standını bulabilirler.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli