Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Balıkesir, Travel Turkey Fuarı´na yine renk kattı

Balıkesir, Travel Turkey Fuarı´na yine renk kattı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı bu yıl 12.´si düzenlenen ve Türkiye´nin turizm alanındaki en önemli organizasyonlarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarının açılış programına katıldı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı bu yıl 12.´si düzenlenen ve Türkiye´nin turizm alanındaki en önemli organizasyonlarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarının açılış programına katıldı.
Balıkesir´in katılımcı şehirlerarasında bulunduğu turizm sektörünün en önemli organizasyonları arasında yer alan "Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı" kapılarını 12. kez ziyaretçilerine açtı.
İzmir fuar alanında düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirilen fuara birçok katılımcı ülke ve şehirle birlikte yerini alan Balıkesir, fuar boyunca açılan stantla ziyaretçilere tanıtılacak.
Yoğun ilgi gören Balıkesir standına gelen ziyaretçileri karşılayan Vali Ersin Yazıcı, "Her fırsatta Balıkesir´in tanıtımına büyük önem veriyoruz. İlimizin turizm potansiyelini harekete geçirerek, yerli ve yabancı turistleri bölgemize davet ediyoruz. Bu vesileyle de Travel Turkey İzmir Fuarı´nda bulunuyoruz." dedi.
Kentin tanıtımını yapmak ve turizmden hak ettiği payı almasını sağlamak için bu tür fuarlara katılmaya devam edeceklerini bildiren Vali Yazıcı, "Bu önemli organizasyonda turizm zenginliklerimizi, farklı destinasyonlarımızı yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan tüketicilere göstermeyi hedefliyoruz. Turizm sezonunu uzatmak ve turizm çeşitliliğini artırmak için tanıtımı önemli görüyoruz. Travel Turkey İzmir Fuarı hem turizm sektör kuruluşları, hem tüketiciler, hem de tur operatörleri ve seyahat acentalarını bir araya getiren organizasyon olması sebebiyle çok önemli bir tanıtım fırsatı. Turizm sabır ve sürekliliği sağlanmış hizmet gerektirir." dedi.
Ulusal ve uluslararası fuarların tanıtım faaliyetlerinde önemli olduğuna vurgu yapan Vali Yazıcı, "İlimizin marka ürünlerini, doğasını, tarihi ve kültürel değerlerini tanıtmaya devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte Balıkesir olarak faydasını görürüz diye düşünüyorum." dedi.
1.200´ün üzerinde katılımcıyla düzenlenen fuarda, A ve B Holü fuar boyunca profesyonel ziyaretçiye açık kalacak. Son tüketici ise A Holü´nü fuar boyunca, B Holü´nü ise sadece 8 Aralık´ta ziyaret edebilecek.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli