Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Balıkesir-Şırnak arasında gönül köprüsü

Balıkesir-Şırnak arasında gönül köprüsü

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ?Gönül Köprüsü? projesi kapsamında Şırnak Cizre´den gelen öğrencileri ağırladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ?Gönül Köprüsü? projesi kapsamında Şırnak Cizre´den gelen öğrencileri ağırladı. Başkan Uğur, Büyükşehir´i ziyaret eden öğrencilere Balıkesir hakkında bilgiler verdi.
"Gönül Köprüsü" projesi kapsamında Balıkesir´e gelen Şırnak Cizreli öğrenciler ve öğretmenleri, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ni ziyaret ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur ile bir araya geldi.
Sıcak ve samimi bir sohbet ortamının oluştuğu ziyarette, yönetici ve öğrenciler gezi ile ilgili duygularını dile getirdiler.
Şırnak´tan Balıkesir´e gelen öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte kent merkezi başta olmak üzere, Balıkesir´in tarihi ve turistik yerleri ile Çanakkale Şehitliği ile Havran İlçesinde Kocaseyit´in mezarını ziyaret edecekler.
Proje kapsamında 2 rehber öğretmenin gözetiminde 14-19 Ağustos tarihleri arasında 12-15 yaş arası başarılı 19 öğrenci Balıkesir´de misafir edilecek.
Öğrencilerle gelecek planları hakkında da sohbet eden Başkan Uğur´a, öğretmenler tarafından Cizre´nin anlatıldığı kitap hediye edildi. Başkan Uğur´da öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli