Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkesir protokolü çocuklar ve yaşlıları unutmadı

Balıkesir protokolü çocuklar ve yaşlıları unutmadı

Balıkesir il protokolü bayram münasebetiyle Sevgi Evleri´nde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya gelirken...

Balıkesir il protokolü bayram münasebetiyle Sevgi Evleri´nde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya gelirken, Balıkesir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Firdevs Saraçoğlu Yaşlı Bakımevine ziyarette bulundular.
Balıkesir il protokolü bayram münasebetiyle Sevgi Evleri´nde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya gelirken, Balıkesir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Firdevs Saraçoğlu Yaşlı Bakımevine ziyarette bulundular. İlk olarak Kurban Bayramı nedeniyle Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya gelen protokol üyeleri burada çocuklarla sohbet ettiler.
Kahvaltıda Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir İl Garnizon ve 9. Ana jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay yer aldı.
Başkan Uğur çocuklar ile sohbet ederken sorunlarını dinleyip tavsiyelerde bulundu.
Protokol üyeleri daha sonra Balıkesir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Firdevs Saraçoğlu Yaşlı Bakımevine ziyaret gerçekleştirdiler.
Başkan Uğur ve protokol üyeleri burada yaşlıların ellerini öperek bayramlarını kutladılar. Başkan Uğur yaşlılara çiçek hediye etti. Bakımevlerinde kalan vatandaşlar Başkan Uğur ve protokol üyelerine teşekkür ettiler.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli