Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Balıkesir polisinden eş zamanlı operasyon

Balıkesir polisinden eş zamanlı operasyon

Balıkesir KOM Şube Müdürlüğünün Merve Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinde bulunan dosyalar üzerine yaptığı Usulsüzlük Operasyonu Balıkesir Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Ekipleri İl Merkezinde Eş zamanlı operasyon yaptı.

Polis ekiplerinin 7 günü yaptığı operasyonda Merve Eğitimi Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin geçmiş tarihlerde yaptığı bazı proje dosyalarına 20.03.2015 tarihinde yapılan bilirkişi incelemeleri neticesinde; ?6415 Sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesi, 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanuna Muhalefet (FETÖ, PYD SUÇ ÖRGÜTÜ) mensubu olmak, Güveni kötüye Kullanmak, Görevi Kötüye Kullanmak, Nitelikli Dolandırıcılık ve Özel Belgede Sahtecilik? suçlarından el konuldu.
Operasyon kapsamında 13 şüpheli şahıs Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığınca gözaltına alınırken, konu ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Balıkesir İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, "Bugün malum yapıya ait bir operasyon yapıldığı doğrudur. Başsavcılığımız ve valiliğimizin çalışmaları ve bilgisi doğrultusunda konuyla ilgili bir açıklama yapılacaktır." dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli