Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Balıkesir Polisi Kumar Oynanan Yerleri Bastı!

Balıkesir Polisi Kumar Oynanan Yerleri Bastı!

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri, son olarak daha önce de aynı gerekçeyle mühürlenen bir derneğe farklı bir adreste yine kumar baskını yaptı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri, son olarak daha önce de aynı gerekçeyle mühürlenen bir derneğe farklı bir adreste yine kumar baskını yaptı. 10 kişiye, adli ve idari ceza uygulandı.
Balıkesir´de polis, kumar oynatıldığı iddiasıyla aynı derneğe 6. kez baskın düzenledi.
Baskınlara rağmen faaliyetini sürdüren kumarhaneye son operasyon dün akşam yapıldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Eski Kuyumcular Mahallesinde faaliyet gösteren ve daha önce kumar oynatıldığı gerekçesiyle mühürlenen derneğe aynı mahallede farklı bir adreste operasyon düzenledi.
Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde, daha evvelden muhtelif adreslerde faaliyet gösterirken 5 kez "Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama" suçundan adli ve idari işlem yapılan "??????..Derneği" adı altındaki derneğin "Ruhsatsız ve İzinsiz Lokal Faaliyeti" yapılan adreste yine "Kumar" oynatılmaya devam edildiği tespit edilmesi üzerine 17 Eylül 2019 günü saat: 23.00 sıralarında yapılan operasyon ve aramada 4 şahıs "Yanık" tabir edilen kumar oyunu oynarken suçüstü yakalandı. Yapılan aramalarda oyun masası üzerinden 285 TL para, para yerine geçen muhtelif renklerde 328 pul, 13 adet okey taşı, 6 deste iskambil kâğıdı, muhtelif yerlerden ise 3 adet ajanda, 7 adet masa, 37 adet sandalye, 19 adet sehpa, 1 adet monitör, 1 adet kayıt cihazı, 1 adet Televizyon ile şüpheli A.Y.´nin çöp kutusu içerisine attığı 1 adet seri numarası bulunmayan ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 5 adet 7.65 mm çaplı fişek elde edilerek muhafaza altına alındı.
Ş.S., S.Ö., A.Y., M.Ç., F.I. ve İ.K. adlı şahıslar hakkında "Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama" suçundan adli işlem ile 5326 sayılı Kabahatler Kanunu´nun 34. Maddesi "Kumar Oynamak" kapsamında 320 TL idari yaptırım uygulandı. A.Y. hakkında 6136 SKM suçundan adli işlem yapıldı.
Ayrıca; Motorize Yunus Timleri tarafından Kasaplar Mahallesi Sındırgı Caddesi üzerinde gece kulübü adı altında faaliyet gösteren alkollü yer binası giriş kapısında bekleyen H.G. ve S.Ç. adlı şahıslar, ekipleri görünce işyeri içerisine saklamaya çalıştıkları 2 adet yarı otomatik av tüfeği ile birlikte yakalandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli