Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Balıkesir polisi huzurlu bir bayram için kolları sıvadı

Balıkesir polisi huzurlu bir bayram için kolları sıvadı

Balıkesir ilinde huzurlu bir bayram için ´Bayram Trafik Tedbirleri´ alındı.

Ramazan Bayramına sayılı günler kala, bayram tatilinin huzurlu geçmesi, trafik kazalarının önlenebilmesi amacıyla Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü gerekli çalışmalara başladı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından şehirlerarası otobüs terminalinde kurulan stantlarda yolculuk yapan kişilerin yanı sıra araç şoförleri de bilgilendiriliyor.
Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından, bayram ve tatil dönemlerinde şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan araçların karıştığı trafik kazalarının önüne geçebilmek, can ve mal kayıplarını en aza indirmek amacıyla otobüs şoförleri, yardımcı personel ile yolculara yönelik eğitim çalışması yürütülüyor. Şehirlerarası otobüs terminalinde kurulan stantlarda, emniyet kemeri kullanımı, hız kurallarına uyma, çalışma süreleri ile terminal harici yolcu indirme, bindirme gibi konularda eğitici çalışmalar ile yolculara araç içerisinde emniyet kemeri kullanımının önemi anlatılıyor.
Bayram öncesi tüm otobüs şoförleri ile yardımcı personele yönelik terminallerde oluşturulan stantlarda; seyahat süresince dikkat etmeleri gereken trafik kuralları ve yolculara yapacakları bilgilendirmeler konusunda Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü eğitim vermeye devam edecek.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli