Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir OSB yönetimi iftar yemeği verdi

Balıkesir OSB yönetimi iftar yemeği verdi

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından Balıkesir Sanayi Odasında verilen iftar, Balıkesir protokolü ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından Balıkesir Sanayi Odasında verilen iftar, Balıkesir protokolü ve iş dünyasını bir araya getirdi.
İftar yemeğine, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı Fatih Aksoy, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler ile OSB müteşebbis heyeti üyeleri ve davetliler katıldı.
Davetlilerle birlikte iftar yaptıktan sonra bir konuşma yapan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı "Sizinle bu akşam birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Sizler Balıkesir´in üreten kesimi olarak, binlerce kişiye işveren, aş veren kişiler olarak çok büyük bir teşekkürü hak ediyorsunuz. Milli İstihdam Seferberliğine destek veren, üretim sağlayan, istihdam sağlayan, katma değer sağlayan sanayicilerimizle bir arada olmak benim için çok önemli bir duygu. Bizler sanayicilerimizi ülkemizin geleceğine yatırım yapan kişiler olarak çok kıymetli buluyoruz. Merkezi ve Yerel yönetimler olarak sanayicilerimizin önünü açacak olan hizmetlerde kendimizi görevli kılıyoruz." dedi.
Sanayici ve iş adamlarının önüne çıkabilecek bürokratik engellerin çözümlenmesi konusunda Valilik olarak gereken desteği sağlayacaklarını sözlerine ekleyen Vali Yazıcı, bu konuda tüm sanayici ve iş adamlarını Balıkesir´e yatırım yapmaya davet etti. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false